Η διαμάχη της Kim και της Kourtney Kardashian είναι πραγματική και ο λόγος είναι αυτός

Για όσους βλέπουν το reality της οικογένειας Kardashian, οι συνεχείς διαμάχες είναι κάτι καθημερινό. Ειδικά μεταξύ των αδερφών Kourtney και Kim. Η τελευταία τους διαφωνία λοιπόν λέγεται ότι αφορά τον νέο σύζυγο της μεγαλύτερης αδερφής, Travis Barker.

Γιατί έχουν διαμάχη η Kim και η Kourtney Kardashian;

Η αλήθεια είναι πως οι δυο γυναίκες συνήθιζαν να έχουν μια ιδιαίτερα στενή σχέση. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχουν απομακρυνθεί, προβληματίζοντας

τους θαυμαστές τους. Κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του «Keeping Up with the Kardashians» λοιπόν, οι τηλεθεατές έμειναν άναυδοι όταν είδαν την Kim και την Kourtney να έχουν έναν βίαιο σωματικό καυγά. Μάλιστα, σε ένα άλλο περιστατικό, «πιάστηκαν» να βρίζουν η μία την άλλη.

Αυτό που πιστεύεται όλο και συχνότερα, είναι πως ο Travis Barker, εμπλέκεται στο εν λόγω drama. Πρόκειται για τον σύζυγο της Kourtney Kardashian και μπαμπά του νεογέννητου μωρού της. Σύμφωνα λοιπόν με πηγές του podcast Deux Moi, ο ντράμερ αντιμετωπίζει κάποιες δύσκολες καταστάσεις. Η διαμάχη είναι πραγματική, δεν είναι μόνο για την εκπομπή. Τα πράγματα είναι χάλια μεταξύ της Kim και της Kourtney εδώ και καιρό». Αυτά είπε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του podcast.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Kardashian Barker (@kourtneykardash)

«Ο Travis περνάει κάποια δύσκολα αυτή τη στιγμή. Και δεν τα δημοσιοποιεί. Η κατάσταση αφορά εκείνον και τη σύζυγό του και τους κρατάει πιο απομονωμένους από την οικογένεια. Αυτό πιθανόν είναι μέρος της αιτίας της ρήξης μεταξύ της Kourtney και της Kim».

Στη συνέχεια, οι ομιλητές προσέθεσαν ότι πιστεύουν πως στην Kim δεν αρέσει ο τρόπος με τον οποίο η Kourtney διαχειρίζεται τις καταστάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα