Η γέννηση του Lanvin Group θα δώσει μια άλλη διάσταση στα luxury brands

Η παγκόσμια luxury εταιρεία μόδας Fosun Fashion Group μετονομάστηκε πλέον σε Lanvin Group. Ο Lanvin, ο οποίος αποτελεί μέρος του χαρτοφυλακίου της από το 2018, (στο οποίο ανήκουν μεταξύ άλλων το ιταλικό brand κατασκευής υποδημάτων πολυτελείας

Sergio Rossi και η αυστριακή εταιρεία εσωρούχων Wolford) είναι ο παλαιότερος σε λειτουργία γαλλικός οίκος μόδας haute couture. Η μετονομασία δίνει στην εταιρεία μια διεθνώς αναγνωρισμένη επωνυμία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lanvin (@lanvinofficial)

Για την φθινόπωρο/χειμώνα 21 συλλογή, ο δημιουργικός διευθυντής του Lanvin, Bruno Sialelli, μέσα από ένα παιχνιδιάρικο βίντεο αποτίει φόρο τιμής στα top μουσικά χρόνια του MTV στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Τα μοντέλα Paloma Elsesser, Quinn Mora, Dame Lo, Yura Nakano, και ο Ισραηλινός ηθοποιός Tom Mercier, μεταξύ άλλων, χορεύουν, τραγουδούν και ποζάρουν με soundtrack το “Rich Girl” της Gwen Stefani.

Lanvin FW 21Lanvin FW 21

Λαμπερά και αισθησιακά υφάσματα όπως σατέν, ταφτά και μετάξι σε συνδυασμό με φτερά στρουθοκαμήλου, κορδέλες και faux γούνες δημιουργούν μια εκθαμβωτική συλλογή και μια πρώτη εικόνα για το πώς μοιάζει ο κόσμος μετά το παγκόσμιο lockdown.

Lanvin FW 21

Το Lanvin Group πρόσθεσε επίσης δύο νέους στρατηγικούς επενδυτές, τον ιαπωνικό εμπορικό όμιλο ITOCHU Corporation και την εταιρεία ανάπτυξης και κατασκευαστή υποδημάτων πολυτελείας Stella International, καθώς και την Xizhi Capital, έναν έμπειρο όμιλο ιδιωτικών μετοχών στην Κίνα σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της μόδας και των καταναλωτικών αγαθών.

Lanvin FW 21Lanvin FW21Lanvin FW21

Ο Joann Cheng, πρόεδρος του Lanvin Group, ανέφερε πως «στοχεύουμε στη δημιουργία ενός μοναδικού οικοσυστήματος για την προώθηση συνεργειών και βιώσιμης ανάπτυξης σε όλο το χαρτοφυλάκιό μας». Καλή αρχή!


Keywords
Τυχαία Θέματα
Lanvin Group,