Η νέα συλλογή αξεσουάρ της Elisabetta Franchi είναι πιο feminine από ποτέ

10:37 19/5/2021 - Πηγή: InStyle

Η Elisabetta Franchi παρουσιάζει μια νέα σειρά αξεσουάρ που χαρακτηρίζεται από κομψή και θηλυκή σχεδίαση – το σήμα κατατεθέν του οίκου.

Elisabetta Franchi F/W2021 – Ο δυναμισμός & η κομψότητα μίας σύγχρονης αμαζόνας

Courtesy of Elisabetta FranchiCourtesy of Elisabetta Franchi

Η νέα σειρά ονομάζεται Suite C και αποτελείται από πέντε διαφορετικές τσάντες και μια ζώνη, που αποπνέουν ένα ρομαντικό και κομψό στυλ.

Μέσω αυτής της γραμμής αξεσουάρ, η Elisabetta Franchi επιθυμεί να ενώσει τις έννοιες “θηλυκότητα” και “κομψότητα” που διακρίνουν την αισθητική και τη φιλοσοφία των δημιουργιών της.

Courtesy of Elisabetta FranchiCourtesy of Elisabetta Franchi

Η παλέτα αντικατοπτρίζει τα χρώματα που συμβολίζουν το brand: μαύρο, βανίλια και ροζ-καφέ. Οι τσάντες είναι διαθέσιμες σε πέντε διαφορετικά μεγέθη για κάθε στιγμή της ημέρας και μια ζώνη με λογότυπο. Ολόκληρη η σειρά είναι διακοσμημένη με χάλκινο χρυσό, επιμεταλλωμένες λεπτομέρειες και το λογότυπο της επωνυμίας που αποτελείται από πλεκτή μικρο-αλυσίδα συνδυασμένη με βελούδο, νάπα effect, υλικό.

Courtesy of Elisabetta FranchiCourtesy of Elisabetta Franchi

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στο Elisabetta Franchi shop-in-shop στο Eponymo Golden Hall, στα Eponymo stores και σε επιλεγμένα καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα