Η Βίκυ Καγιά δίνει το δικό της twist στο color blocking trend

16:34 7/1/2022 - Πηγή: InStyle

Η Βίκυ Καγιά παραδίδει για μια ακόμη φορά μαθήματα στυλ.

Είναι γνωστό ότι το διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια κάνει πάντα καλαίσθητες εμφανίσεις. Υιοθετεί τις νέες τάσεις, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί το προσωπικό γούστο της. Αποτελεί λοιπόν ένα από τα μεγαλύτερα fashion inspo μας και τα looks της μας δίνουν έμπνευση για τα δικά μας ντυσίματα. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και πρόσφατα, όταν έδωσε το δικό της twist

στο color blocking trend.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_)

Πριν από λίγες μέρες, η Βίκυ Καγιά φωτογραφήθηκε με το πιο ωραίο χρωματιστό σύνολο. Ειδικότερα, ήταν ντυμένη με ένα pastel κοστούμι, το οποίο συνδύασε με ένα έντονο πορτοκαλί πουκάμισο και chunky loafers. Το συγκεκριμένο outfit είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί στη δουλειά μέχρι και το βράδυ σε μια νυχτερινή έξοδο. Ωστόσο, το color blocking έχει κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξουμε, ώστε να το κάνουμε σωστά. Εμείς συγκεντρώσαμε τις καλύτερες 3 συμβουλές για να το πετύχετε και να κλέψετε τις εντυπώσεις με το στυλ σας.

Διαλέξτε ήπιους τόνους για μια πιο minimal προσέγγιση. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grece Ghanem (@greceghanem)

Επιλέξτε τα χρώματα που γνωρίζετε ότι ταιριάζουν με την επιδερμίδα και με το χρώμα των μαλλιών σας. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη jull wilde (@juliannawilde)

Χρησιμοποιήστε μέχρι και τρία χρώματα συγχρόνως, ώστε να έχετε ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη jull wilde (@juliannawilde)

Keywords
Τυχαία Θέματα