Καλοκαιρινό Layering: 4 tips για να φορέσετε πολλά ρούχα χωρίς να… σκάσετε!

23:40 22/7/2023 - Πηγή: InStyle

Κι όμως, το καλοκαιρινό layering υπάρχει και είναι πολλές οι fans του αθλήματος. Η μαξιμαλιστική τάση που επιβάλλει να φοράς το ένα ρούχο πάνω από το άλλο, με μαεστρία ωστόσο, πρωταγωνιστεί ακόμα και εν μέσω καύσωνα.

Άραγε γίνεται να φορέσουμε τόσα πολλά ρούχα και παράλληλα να μην ιδρώσει μέχρι και… το μουστάκι μας;

Η αλήθεια είναι, πως κάτι τέτοιο όντως μπορεί να συμβεί, αν φυσικά γνωρίζετε τα μυστικά. Κι αν δεν τα γνωρίζετε, εμείς είμαστε εδώ για να σας αποκαλύψουμε τα πάντα περί layering!

Layering με διαφάνειες

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να φορέσετε

τις διαφάνειες, χωρίς να διακρίνονται πολλά από κάτω, και η πιο δροσερή εναλλακτική για να φορέσετε πολλά ρούχα μαζί. Οι διαφάνειες δεν θεωρούνται βαριές, ωστόσο προσέξτε τα συνθετικά υφάσματα γιατί υπάρχει περίπτωση να μην αφήσουν την επιδερμίδα σας να αναπνεύσει. Κι ας μοιάζουν αόρατα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie HW (@rosiehw)

Layering με γιλέκο

Μπορεί να δείχνει πολύ απλό, αλλά είναι και αυτό ένα είδος layering. Σημασία στην τάση έχει να φοράτε τουλάχιστον δύο με τρεις στρώσεις από ρούχα σε διάφορα μήκη και ιδανικά στα πιο ελαφριά υφάσματα. Eπομένως, το γιλέκο είναι η πιο έξυπνη επιλογή για να προσθέσετε επίπεδo!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Layering με φούστα και παντελόνι

Είναι η νέα μορφή κοστουμιού την οποία θα δείτε να κυκλοφορεί στους δρόμους από εδώ και στο εξής. Η φούστα σε συνδυασμό με το μακρύ παντελόνι αποτελούσε ανέκαθεν τολμηρό συνδυασμό, φέτος ωστόσο θα τη δείτε σε μίνι μήκος και πλισέ εκδοχή. Κι αν θέλετε να κάνετε το look έξτρα καλοκαιρινό, μήπως να δοκιμάζατε μίνι φούστα με ποδηλατικό κολάν;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Leest (@maryleest)

Layering της παραλίας

Ακόμα κι αν πηγαίνετε στο πιο «καυτό» μέρος, μπορείτε και εκεί να παίξετε με τη συγκεκριμένη τάση. Τα μαγιό εξάλλου αποτελούν ήδη μία στρώση κι εσείς μπορείτε να προσθέσετε από πάνω ένα κιμονό ή μια κροσέ ζακέτα, κοντά σορτς ή μίνι φούστες, φορέματα διάφανα, total σετάκια, αξεσουάρ, τσάντες ή όλα μαζί. Αυτό θα πει layering! Ωστόσο, δεν σας εγγυόμαστε ότι σε αυτήν την περίπτωση δεν θα σκάσετε!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tin Vcb (@tinvcb)

Keywords
Τυχαία Θέματα