Κώστας Χατζηχρήστος: Η σπάνια φωτογραφία με την τέταρτη σύζυγό του που πέθανε σε ηλικία 42 ετών

11:03 21/1/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Κώστας Χατζηχρήστος υπήρξε ένας από τους κορυφαίους κωμικούς του θεάτρου και του κινηματογράφου. Με στόφα παλιάς κοπής αρσενικό μάγευε τις γυναίκες που λάτρεψε αλλά και τον λάτρεψαν στη πορεία της ζωής του. Αν και αντικειμενικά μη εμφανίσιμος, αυτό δεν του στέρησε μία ζωή γεμάτη από θηλυκά και όμορφες υπάρξεις που άλλοτε τον έφτασαν στον ουρανό και άλλοτε τον έριξαν απότομα στη γη.

Πέντε γάμοι και αμέτρητες σχέσεις αφού όσοι τον γνώριζαν έλεγαν ότι αν μία γυναίκα του άρεσε την προσέγγιζε με… «κινηματογραφικό τρόπο» που ήταν αδύνατο να μην τον ακολουθήσει. Πολλοί

τον χαρακτήριζαν μέγα και καταπιεστικό εραστή. Ο πρώτος του γάμος έγινε στη Βόρεια Ελλάδα την περίοδο της κατοχής. Η κοπέλα που παντρεύτηκε ήταν η Νίτσα, ένα κορίτσι που καταγόταν από τη Νάουσα. Έμειναν μαζί αρκετά χρόνια ώσπου ήρθαν στην Αθήνα. Τότε γνώρισε την Κούλα Νικολαϊδου και ερωτεύτηκε την αδερφή της, τη Μαίρη Νικολαϊδου με την οποία παντρεύτηκε και απέκτησε μια κόρη, την Τέτα.

Το 1952 συγκρότησε τον δικό του θίασο και συνεργάστηκε με την ηθοποιό Καίτη Ντιριντάουα, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της επιθεώρησης. Ένα βράδυ που έπαιζαν μαζί της εξομολογήθηκε τον έρωτά του και της ζήτησε να πάνε για φαγητό. Η Ντιριντάουα δέχτηκε και από τότε έκαναν δεσμό. Ο Χατζηχρήστος πήρε το δεύτερο διαζύγιο και το 1959 ο γάμος του με την πληθωρική ηθοποιό, έγινε πρώτο θέμα στις κοσμικές στήλες των εφημερίδων. Το ζευγάρι έμεινε μαζί δεκαέξι χρόνια και απέκτησαν μια κόρη, αλλά η Ντιριντάουα δεν μπορούσε να ανεχτεί τις απιστίες του και το 1975 του ζήτησε διαζύγιο. Ο Χατζηχρήστος παντρεύτηκε για τέταρτη φορά με την Ελένη Πανταζή, η οποία πέθανε ξαφνικά στα 42 της και έκανε και πέμπτο γάμο, με τη Βούλα Χατζηχρήστου, ο οποίος κράτησε έως τον θάνατό του το 2001.

Ο δημοσιογράφος και συλλέκτης, Άρης Λουπάσης, δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία από τον τέταρτο γάμο του του με την Ελένη Πανταζή.

Γράφει ο Άρης Λουπάσης στην ανάρτησή του:

“Ο Κώστας Χατζηχρήστος σε μια σπάνια φωτογραφία από τον τέταρτο γάμο του (από τους πέντε συνολικά) στα τέλη της δεκαετίας του ’70 με την πολύ νεότερή του Ελένη Πανταζή, η οποία δυστυχώς θα φύγει από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών λόγω σοβαρής ασθένειας.

Το γεγονός αυτό θα καταρρακώσει κυριολεκτικά τον μεγάλο κωμικό ηθοποιό που λόγω του σοκ που θα υποστεί θα χάσει τη μιλιά του και θα αρκεστεί ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για να επανέλθει στην κανονικότητα και τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις”.

Keywords
Τυχαία Θέματα