Κώστας Τουρνάς: «Όταν ήμουν 23 έλεγαν ότι είμαι ομοφυλόφιλος – Τότε ήταν εξαιρετικά κατακριτέο»

22:11 8/2/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Κώστας Τουρνάς έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μίλησε μεταξύ άλλων για την καριέρα του, τους συναδέλφους του και την τραπ μουσική.

«Έγραφα τραγούδια για τις λαϊκές τραγουδίστριες με το ψευδώνυμο “Τ. Κωστής”, δεν ήξεραν πως είμαι εγώ αυτός που γράφει τα τραγούδια. Δεν ήθελα να μαθευτεί και εγώ γιατί ήταν περίοδος φανατική. Τσακωνόντουσαν οι ροκάδες με τους καρεκλάδες, οι λαϊκοί με τους μοντέρνους. Υπήρχε ένα φανατισμός που επηρεάζει. Τώρα είναι αστείο γιατί ένα καλό τραγούδι, είναι καλό τραγούδι πάντα. Ο καλλιτέχνης αγαπιέται μέσω των τραγουδιών του, οι μεγάλοι ερμηνευτές έχουν μεγάλη έγνοια τι θα πουν», είπε αρχικά ο Κώστας Τουρνάς.

Και συνέχισε: «Όταν μου είπαν πως στα 42 μου τέλειωσα καλλιτεχνικά, μέσα μου γέλασα. Όταν ήμουν 20 άκουσα ότι ήμουν πρεζάκι. Στα 23 άκουσα ότι είμαι ομοφυλόφιλος, τότε ήταν εξαιρετικά κατακριτέο. Δεν με αφορά».

Για τους συναδέλφους του, ο Κώστας Τουρνάς σημείωσε: “Αν δεν είχε τραγουδηθεί το ‘Άστην να λέει’ μπορεί να μην είχαμε την εξέλιξη που είχαμε σαν συγκρότημα. Μου αρέσει πολύ ο Νίκος Οικονομόπουλος, είναι απίστευτος, εξαιρετικός. Ο Ρέμος έχει εξαιρετική ικανότητα, δεν ξέρω ποιον θα ακούμε σε 20 χρόνια. Δεν τρελαίνομαι για ερωτικούς στίχους και καψούρα, δεν με αφορά αυτό. Όταν μου ζήτησε η Καίτη Γαρμπή να της γράψω τραγούδια, το έκανα μέσα σε λίγες ώρες. Το πρώτο που της έγραψα ήταν το “Μη με συγκρίνεις“. Έγραψα στην Καίτη Γαρμπή το τραγούδι ‘Και αν ξυπόλητη χορεύω’ γιατί είχε νέα σχέση. Το τραγούδι ‘Ο Αχιλλέας από το Κάιρο’ δεν το έγραψα απαραίτητα για τον Γιώργο Μαρίνο, ήταν γύρω από αυτόν. Για εμένα η αποδοχή προς έναν άνθρωπο είναι να αισθάνομαι πως δικαίως να υπάρχεις χωρίς αρνητική επέμβαση από έμενα».

Keywords
Τυχαία Θέματα