Κρατερός Κατσούλης για Κατερίνα Καραβάτου: «Είμαστε σαν μονογονεϊκή οικογένεια-Δεν είμαστε ποτέ όλοι μαζί»

Στην εκπομπή «Μαμάδες» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος ο Κρατερός Κατσούλης και μίλησε για την πατρότητα και τις ισορροπίες που υπάρχουν στην οικογένεια μετά το διαζύγιό του από την Κατερίνα Καραβάτου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @krateroskatsoulis

“Eπειδή οι δικοί μου γονείς είχαν χωρίσει γνώριζα από πριν αυτήν τη συνθήκη. Σε κανένα παιδί δεν αρέσει να μην είναι οι γονείς μαζί.

Το κομμάτι το δικό μου με την Κατερίνα, δεν αφορά κανένα, σκεφτήκαμε τι θα ήθελαν τα παιδιά. Αποφασίσαμε με την Κατερίνα ότι το κομμάτι της ασφάλειας, της σιγουριάς και της αγάπης των παιδιών να παραμείνει άθικτο. Σε συνεννόηση, μεταξύ μας οι ενήλικες, και σε συνεννόηση με τα παιδιά θα έχουμε ένα πρόγραμμα, το οποίο δεν θα διαταράξει αυτές τις τρεις συνθήκες. Η μόνη δυσκολία είναι ότι τώρα είναι σαν να είμαστε ο καθένας μόνος του, single parent, σαν να είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια. Δηλαδή όταν τα παιδιά είναι με την Κατερίνα είναι με την Κατερίνα, όταν είναι μαζί μου είναι μαζί μου. Δεν είμαστε ποτέ όλοι μαζί” δήλωσε στην εκπομπή ο ηθοποιός.

Και συνέχισε:

“Πρέπει να αφήσεις το Εγώ σου πίσω, θέλει πολλή προσπάθεια. Δεν είναι μια εύκολη αλλαγή, θέλει χρόνο”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @krateroskatsoulis

Όταν δε ρωτήθηκε για το πώς τα καταφέρνει… με την απαιτητική δουλειά του αλλά και τις ευθύνες του ως μπαμπάς, ανέφερε:

“Επειδή για μένα τα παιδιά μου είναι η προτεραιότητά μου και ήταν ανέκαθεν, οι επιλογές πια και στο επίπεδο της δουλειάς έχουν να κάνουν με το πόσο και πότε θα βλέπω τα παιδιά”.

“Θέλω να τα βλέπω κάθε μέρα τα παιδιά. Ανάλογα με τις δουλειές μας και ανάλογα τα θέλω των παιδιών μας. Αν είναι μαζί μου και μου πουν θέλουμε να πάμε στη μαμά, τηλέφωνο στη μαμά και αντίστοιχα από την πλευρά της Κατερίνας” εκμυστηρεύτηκε στην Τζένη Θεωνά ο Κρατερός Κατσούλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα