Πρίγκιπας William: Αυστηρός μπαμπάς – Μαλώνει τον πρίγκιπα George

Αυστηρός μπαμπάς φαίνεται πως είναι ο πρίγκιπας William, ο οποίος εθεάθη να μαλώνει τον γιο του, πρίγκιπα George, ενώ οι δυο τους παρακολουθούσαν τον αγώνα της Ουαλίας εναντίον της Αργεντινής στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ράγκμπι.

NEW | William & George avec Benoît Payan, maire de Marseille hier après-midi au stade du vélodrome. pic.twitter.com/Lg5xQG1gxw

— Famille Royale – France
(@UKRoyalsFrance) October 15, 2023

Ο πρίγκιπας William φάνηκε να κουνά το δάχτυλο και να μιλά αυστηρά στον 10χρονο George, που μπορεί να είναι ο διάδοχος του βασιλικού θρόνου, αλλά ακόμη είναι παιδί και προφανώς χρειάζεται την πατρική νουθεσία.

Μπαμπάς και γιος, που ήταν ασορτι ντυμένοι με μπλε ναυτικό κοστούμι και κόκκινη γραβάτα, παρακολούθησαν τον αγώνα στο Stade de Marseille στη Γαλλία το Σάββατο.

NEW | William & George à Marseille cette après-midi pic.twitter.com/SHy06ZL04U

— Famille Royale – France (@UKRoyalsFrance) October 14, 2023

Δεν είναι σαφές τι μπορεί να έκανε ο μικρός πρίγκιπας και φαινομενικά να άξιζε μια επίπληξη, αλλά ο William κράτησε ένα σκεπτικό πρόσωπο καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Το σοβαρό ύφος του William μπορεί να οφείλεται στην ήττα της Ουαλίας από την ομάδα της Νότιας Αμερικής.

Prince William scolds Prince George at Rugby World Cup https://t.co/FlqAjI8JBZ via @newscomauHQ #PrinceWilliam #PrinceGeorge

— (@MoRaY2022) October 15, 2023

Ο 41χρονος πρίγκιπας ταξίδεψε στη Γαλλία για δεύτερη φορά τους τελευταίους μήνες για να υποστηρίξει την ουαλική ομάδα, καθώς είναι προστάτης της Ουαλικής Ένωσης Ράγκμπι.

Η Kate Middleton, η οποία φέρεται να βρίσκεται επίσης στη Γαλλία, δεν ήταν στον αγώνα, δεδομένου ότι υποστηρίζει την Αγγλία ως προστάτιδα της Ένωσης Ποδοσφαίρου Ράγκμπι και της Rugby Football League – θέση που της ανέθεσε η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ Β’.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, επίσης 41 ετών, πήρε τον τίτλο μετά την παραίτηση του πρίγκιπα Harry από τα πριγκιπικά του καθήκοντα το 2020 και τη μετεγκατάστασή του στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια με τη σύζυγό του Meghan Markle.

Keywords
Τυχαία Θέματα