Álvaro Morte: Η άγνωστη περιπέτεια υγείας

Ο Álvaro Morte έκανε κάποιες δηλώσεις για τη μάχη του με τον καρκίνο και μας συγκλόνισε.

Πριν από μερικά χρόνια, ο Ισπανός ηθοποιός εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές οθόνες μας μέσω της σειράς La Casa de Papel. Ο ρόλος του στην επιτυχημένη εκπομπή τον έκανε ευρέως γνωστό και απέκτησε εκατομμύρια θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο. Παρά το γεγονός όμως ότι έχει τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω του, έχει ακόμη πολλές άγνωστες πτυχές. Πρόσφατα αποφάσισε να αποκαλύψει μία από αυτές, η οποία σχετίζεται με την υγεία του.

Η Kristin Davis

αντιδράει στο έντονο body shaming που βιώνει

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Álvaro Morte (@alvaromorte)

Σε μια συνέντευξή του μίλησε για τη δύσκολη μάχη του με τον καρκίνο. “Όταν ήμουν 30 ετών διαγνώστηκα με καρκίνο στον αριστερό μηρό. Κινδύνεψα να χάσω το πόδι μου και πίστεψα ότι θα πεθάνω. Αποφάσισα όμως ότι ο καθένας μπορεί να συναντήσει τέτοια εμπόδια στη ζωή του και οφείλει να τα αντιμετωπίσει. Κατά τη γνώμη μου, το πιο έξυπνο πράγμα στη ζωή είναι να βρίσκεις πάντα κάτι για να πίνεις στην υγειά του… κι εγώ έχω πολλά” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Halle Berry μίλησε για την κακοποιητική σχέση με τον πατέρα της

Ο ηθοποιός κατάφερε να βγει νικητής και να κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο. Ωστόσο, μέχρι να συμβεί αυτό, ο Álvaro Morte έπρεπε να ξεπεράσει όχι μόνο τις συνέπειες των θεραπειών, αλλά και τις αρνητικές σκέψεις που κυριαρχούσαν στο μυαλό του. Αυτές παραλίγο να τον οδηγήσουν σε κατάθλιψη, αλλά ο ίδιος παρέμεινε αισιόδοξος και επέλεξε να κοιτάει τη θετική πλευρά της ζωής. Η συγκεκριμένη στάση είναι αξιοθαύμαστη και τα λόγια του αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Álvaro Morte (@alvaromorte)

Keywords
Τυχαία Θέματα