Μαρί Σαντάλ: Ξεκαθαρίζει για την εμπλοκή του Παύλου στη λίστα Epstein

19:30 7/1/2024 - Πηγή: InStyle

Πολλές είναι οι αποκαλύψεις σχετικά με τα ονόματα διασήμων που φέρονται να είχαν σχέσεις με τον Jeffrey Epstein. Πολλοί celebrities που εμπλέκονται στη λίστα με τα ονόματα, αναγκάζονται να δώσουν στη δημοσιότητα ανακοινώσεις για να εξηγήσουν τους λόγους που βρίσκονται στη λίστα.

Έγγραφα της υπόθεσης που δημοσιοποίησαν οι δικαστικές αρχές περιλαμβάνουν σχεδόν 200 ονόματα προσώπων, με ορισμένα εξ αυτών να εμπλέκονται στην υπόθεση trafficking. Κάποια άλλα είναι φερόμενα ως θύματα και άλλοι απλά είχαν κοινωνικές

επαφές μαζί του ή τον οικογενειακό του κύκλο.

Στα αμερικανικά ΜΜΕ έχουν διαρρεύσει επίσης στοιχεία από τον τηλεφωνικό κατάλογο του Εpstein, το «little black book» των 92 σελίδων, στο οποίο κρατούσε τηλέφωνα ισχυρών προσωπικοτήτων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marie- Chantal G (@mariechantal22)

Ανάμεσα σε αυτά τα ονόματα βρίσκεται και του Παύλου Γλύξμπουργκ.Το όνομα του Παύλου είναι στη σελίδα 23 της ατζέντας.

Εκτός από το όνομα αναφέρεται ο τίτλος του και η προσφώνηση που χρησιμοποιεί, καθώς και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην εταιρεία Ivory Capital Group LLC που ίδρυσε το 1998

Η Μαρί Σαντάλ έδωσε τη δική της απάντηση

Σύμφωνα με τη Μαρί Σαντάλ ο τηλεφωνικός κατάλογος που δημοσιοποιήθηκε είναι της συζύγου του Eipstein, της Ghislaine Maxwell.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά στον συγγραφέα Ανδρέα Μέγκο και τη σελίδα Greek Royal στο Instagram, «Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ. Αυτός ήταν ο τηλεφωνικός κατάλογος της Maxwell και όχι του Epstein. Συνέλεγε πληροφορίες και τηλεφωνικούς αριθμούς σαν τρελή. Έτσι έχτιζε τις διασυνδέσεις της… Αυτό είναι πραγματικά» είπε η σύζυγος του Παύλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα