Μegan Fox: Οι σημερινές προκλητικές φωτογραφίες της και η λεζάντα για να προλάβει… σχόλια

09:43 26/7/2023 - Πηγή: InStyle

“Πριν αρχίσετε να θυμώνετε και να με βρίζετε… να ξέρετε πως οι θηλές του στήθους μου είναι καλυμμένες”.

Τι συνέβη;

Πριν από περίπου 6 ώρες, η Μegan Fox ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες και video, ακολουθώντας πιστά τη συνήθειά της… Δηλαδή, να κάνει εμφανίσεις αρκετά γυμνές και προκλητικές. Αυτή τη φορά επέλεξε να φορέσει ένα στενό διαφανές φόρεμα… καθώς όλοι γνωρίζουμε πως οι διαφάνειες φέτος είναι τάση. Και οι celebrities και τα κορίτσια της μόδας τη λατρεύουν, για τις ινσταγκραμικές και λοιπές εμφανίσεις τους.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η ίδια πετάει τα «καρφιά» της σε όσους την σχολιάζουν αρνητικά, για τις σέξι εικόνες της, (Ήδη 1,4 εκατ. ακόλουθοι έχουν με κάποιο τρόπο αντιδράσει στις φωτογραφίες αυτές).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

“Πριν αρχίσετε να πληκτρολογείτε θυμωμένοι, αυτές δεν είναι οι θηλές μου, ηρεμήστε. Είναι με ασφαλή τρόπο εντελώς καλυμμένες κάτω από τα ειδικά patches. Oπότε μην ανησυχείτε, όλοι θα ζήσουμε άλλη μια μέρα χωρίς να “σκιστεί” το χωροχρονικό συνεχές» έγραψε.

Η ανάρτηση ήρθε λίγες ημέρες μετά από μία άλλη φωτογραφική της εμφάνιση που προκάλεσε και πάλι τους ακολούθους της να γράψουν θετικά αλλά και αρνητικά σχόλια, καθώς, όπως φάνηκε είχε ακόμη πιο έντονη… αποκαλυπτική διάθεση.

Ήταν φωτογραφίες που ανέβασε η 37χρονη σταρ και τις είχε τραβήξει η φωτογράφος Cibelle Levi. Το τοπίο ήταν γαλήνιο (δάσος) και εκείνη πόζαρε με ένα διαφανές και πάλι φόρεμα, που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία. Παράλληλα δε εκτός από το στήθος είχαμε και θέα των οπίσθιών της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

Η ποιητική της λεζάντα έγραφε: “Ο ήλιος στον τέταρτο οίκο του ταύρου“.

Keywords
Τυχαία Θέματα