Η Selena Gomez απέκτησε και νέο τατουάζ

Η Selena Gomez πέρα από την ρομαντική, διαθέτει και την wild πλευρά της. Αγαπά τα τατουάζ και πλέον έχουμε μια πλήρη εικόνα για την τελευταία προσθήκη στη συλλογή της. Σχεδιάστηκε από τον διάσημο tatoo artist Bang Bang (πραγματικό όνομα Keith Scott McCurdy), τον οποίο η Gomez έχει επιστρατεύσει για

κάποια από τα άλλα σχέδια στο σώμα της. Ο ίδιος αποκάλυψε το full back κομμάτι στο Instagram, το οποίο δείχνει ένα τριαντάφυλλο σε στιλ ακουαρέλας, που ξεκινά από το πίσω μέρος του λαιμού της και ακολουθεί στη σπονδυλική στήλη της.

«Ακουαρέλα στη @selenagomez». Σας ευχαριστώ που είστε πάντα υπέροχοι», έγραψε στην ανάρτηση του ο Bang Bang.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bang Bang Tattoo (@bangbangnyc)

Η Selena επέλεξε ένα απαλό ροζ χρώμα για το ανθισμένο τριαντάφυλλο και το σχέδιο του McCurdy μεταμορφώνεται σε gothic με μουντές σκιές γύρω από την άνθιση. Το τριαντάφυλλο κάθεται κάτω από τους λατινικούς αριθμούς στη βάση του λαιμού της. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός δεν έχει μιλήσει για την συγκεκριμένη επιλογή, αν και σπάνια συζητά δημόσια για κάποιο από τα πολλά τατουάζ της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Selena έχει 16 συνολικά τατουάζ που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ένα σετ χεριών προσευχής στο ισχίο της, καθώς και την ημερομηνία της μεταμόσχευσης νεφρού στο χέρι της. Το πρώτο της τατουάζ ήταν μια μικροσκοπική μουσική νότα στον καρπό της. Σε συνέντευξή στο Access Hollywood, είχε αναφέρει πως το έκανε γιατί «η μουσική είναι μεγάλη επιρροή στη ζωή μου».

Και σε ακόμη περισσότερα Selena!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)

Keywords
Τυχαία Θέματα