Nicole Kidman: ‘Επεσε θύμα φάρσας από τον Jimmy Fallon και τον σύζυγό της

20:27 27/4/2024 - Πηγή: InStyle


Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η ηθοποιός Nicole Kidman αποκάλυψε μια ξεκαρδιστική φάρσα που της έστησαν ο παρουσιαστής Jimmy Fallon και ο σύζυγός της, Keith Urban.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Fallon θυμήθηκε την ιστορία, λέγοντας: “Η Nicole μιλούσε με κάποιον απέναντι από το τραπέζι. Και τότε ο Keith

μου ψιθύρισε, ‘Γιατί δεν πας να της κρατήσεις το χέρι; Θα νομίζει ότι είμαι εγώ, και μετά θα πάω στο τραπέζι και θα της κάνω νόημα'”.

Αρχικά, ο Fallon δίστασε, φοβούμενος την αντίδραση της Kidman. “Δεν θέλω να φάω χαστούκι, ωχ Θεέ μου”, σκέφτηκε. Παρ’ όλα αυτά, προχώρησε με το σχέδιο. Πλησίασε την Kidman, άγγιξε το χέρι της και εκείνη, νομίζοντας ότι ήταν ο Urban, άρχισε να το τρίβει και να συνεχίζει τη συζήτησή της.

Τότε, ο Urban εμφανίστηκε από την άλλη πλευρά του τραπεζιού και την χαιρέτησε. Η Kidman, έκπληκτη, φώναξε: “Τι γίνεται εδώ; Jimmy! Τι κάνεις;”.

Γρήγορα, ο Fallon αποκάλυψε τη φάρσα, λέγοντας: “Ήταν δική του ιδέα! Ήταν δική του ιδέα!”.

Και οι τρεις τους ξέσπασαν στα γέλια, απολαμβάνοντας την αστεία στιγμή. Η φάρσα αποτελεί ακόμα ένα παράδειγμα της φιλικής σχέσης που συνδέει τον Fallon με το ζευγάρι Kidman-Urban.

Keywords
Τυχαία Θέματα