Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δημοσίευσαν τη πρώτη επίσημη φωτογραφία της κόρης τους

Πριν από έξι μήνες, ο πρίγκιπας Harry και η Megan Markle καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους, τη Lilibet Diana – και το ζευγάρι αποκάλυψε την πρώτη επίσημη εικόνα της μικρής. Είναι τραβηγμένη αυτό το καλοκαίρι στο σπίτι τους στο Montecito της Καλιφόρνια, από τον Alexi Lubomirski, τον αγαπημένο φωτογράφο του royal couple που ήταν επίσης

υπεύθυνος για τις φωτογραφίες του αρραβώνα και τα επίσημα οικογενειακά πορτρέτα την ημέρα του γάμου τους.

Η φωτογραφία δείχνει τη Megan να σηκώνει τη Lilibet στον αέρα καθώς κάθεται δίπλα στον πρίγκιπα Harry, ο οποίος κρατά τον δίχρονο γιο τους Archie στο γόνατό του. Η Lilibet, η οποία γεννήθηκε τον Ιούνιο, είναι ντυμένη στα λευκά. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είναι χαλαροί φορώντας τζιν.

Photo by Pool/Samir Hussein/WireImage

Στη συνέχεια η εικόνα κοινοποιήθηκε μέσω της Team Rubicon, μιας ΜΚΟ αντιμετώπισης καταστροφών που το ζευγάρι υποστηρίζει στις προσπάθειές τους για την επανεγκατάσταση οικογενειών προσφύγων από το Αφγανιστάν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

«Φέτος, το 2021, καλωσορίσαμε την κόρη μας, Lilibet, στον κόσμο», έγραψαν σε συνοδευτικό μήνυμα. «Ο Archie μας έκανε «μαμά» και «μπαμπά» και η Lili μας έκανε οικογένεια». Σημείωσαν επίσης ότι κατά τη φετινή σεζόν προσφοράς, θα κάνουν μια σειρά δωρεών σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που υποστηρίζουν, συμπεριλαμβανομένων των Team Rubicon, Welcome.US, Human First Coalition και Humanity Crew. «Καθώς ανυπομονούμε για το 2022, έχουμε κάνει δωρεές εκ μέρους σας σε διάφορους οργανισμούς που τιμούν και προστατεύουν οικογένειες», πρόσθεσαν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

Keywords
Τυχαία Θέματα