Οι κόρες του Channing Tatum και της Sandra Bullock ήταν… εχθροί

15:04 27/3/2022 - Πηγή: InStyle

Ο Channing Tatum και η Sandra Bullock συμπρωταγωνιστούν στη νέα ταινία, ‘The Lost City’. Πρόκειται για μια ρομαντική κωμωδία περιπέτειας, η οποία κυκλοφόρησε τον φετινό Μάρτιο. Η Sandra υποδύεται μια μοναχική συγγραφέα, τη Loretta Sage που θα πέσει θύμα απαγωγής από έναν εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο. Ο Channing, σε ρόλο μοντέλου, θα προσπαθήσει να τη σώσει… Εκτός από συνεργάτες, οι δυο ηθοποιοί είναι επίσης και καλοί φίλοι. Αντιθέτως, οι μικρές κόρες τους

δεν είχαν καθόλου καλές σχέσεις παλαιότερα.

Η Sandra Bullock φόρεσε το hot χρώμα της σεζόν στη πρεμιέρα της νέας της ταινίας Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Lost City (@lostcitymovie)

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας για την προώθηση της καινούριας τους ταινίας, η Sandra Bullock και ο Channing Tatum ανοίχτηκαν για την ‘έχθρα’ των παιδιών τους. Τα κορίτσια ήταν συμμαθήτριες στο νηπιαγωγείο και δεν συμπαθούσαν καθόλου η μια την άλλη.

“Ο διευθυντής του σχολείου μας καλούσε συχνά στο γραφείο του, γιατί οι κόρες μας τσακωνόντουσαν συνέχεια”, ξεκίνησε λέγοντας η σταρ του κινηματογράφου στο People. “Δεν ισχύει αυτό πια… ευτυχώς τα έχουν βρει! Αλλά όταν ήταν μικρότερες είχαν πραγματικά πολύ πλάκα, είχαν τεράστιο ανταγωνισμό” πρόσθεσε γελώντας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sandy (@sandra_bullock_of)

Η 8χρονη Everly Elizabeth Maiselle Tatum και η 10χρονη Laila Bullock κάνουν πλέον καθημερινά παρέα. Εξαιτίας των πολύωρων γυρισμάτων των γονιών τους για το ‘The Lost City’, έγιναν κολλητές φίλες. Μάλιστα, διοργανώνουν ακόμη και sleepovers. Η έχθρα λοιπόν που υπήρχε ανάμεσά τους, εξελίχθηκε σε μια πολύ όμορφη φιλία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Channing Tatum (@channingtatum)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sandy (@sandra_bullock_of)

Keywords
Τυχαία Θέματα