Οι ωραιότερες ατζέντες για να οργανώσετε το 2022 με στυλ

Πλησιάζουμε προς το τέλος του 2021 και αυτό μας προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα.

Από τη μια πλευρά, χαιρόμαστε που θα υποδεχθούμε το νέο έτος και θα κάνουμε ένα φρέσκο ξεκίνημα, από την άλλη όμως, πέρασε μια δύσκολη χρονιά που μας ζόρισε όλους πολύ. Όπως και να ‘χει πάντως σε λίγες μέρες το 2022 καταφθάνει και εμείς προετοιμάζουμε ήδη τους στόχους μας για το νέο έτος. Οι πιο συνηθισμένοι είναι να δοκιμάσουμε κάτι καινούριο, να κάνουμε περισσότερη γυμναστική ή να πάμε ένα ταξίδι. Για να καταφέρουμε όμως να πετύχουμε όλα τα όνειρά μας, είναι απαραίτητη η σωστή οργάνωση και ο προγραμματισμός.

10

Christmas movies που θα σας βάλουν στο κλίμα των εορτών

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Happiness Planner ® (@happinessplanner)

Χρειαζόμαστε λοιπόν και μια καινούρια ατζέντα, γιατί δεν υπάρχει πιο ικανοποιητικό συναίσθημα από το να σβήνουμε τις υποχρεώσεις που έχουμε ολοκληρώσει από τη λίστα μας. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο στυλάτες -high fashion- επιλογές που κυκλοφορούν και σας τις συγκεντρώσαμε παρακάτω. Με αυτόν τον τρόπο θα οργανώσετε τη νέα χρονιά με στυλ.

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία πραγματοποίησε τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⟡ PLANNER & BULLET JOURNAL ⟡ (@madetoplan)

Ακολουθούν οι αγαπημένες μας designers’ ατζέντες:

Ulysse mini lined notebook refillGUCCI Monogram Small Ring Agenda BeigeCHANEL Grained Calfskin CC Button Pocket Agenda Cover BlackPostman’s Lock Agend Lilac Blossom Heavy GrainChanel Pre-Owned 1997 mini CC agenda coverLouis Vuitton 2002 pre-owned mini agenda cover

Keywords
Τυχαία Θέματα