Πασχαλινές Εμφανίσεις: Ντυνόμαστε με έξτρα glam διάθεση για το βράδυ της Ανάστασης

08:35 6/4/2023 - Πηγή: InStyle

Πλησιάζουν και πάλι οι γιορτές και μαζί και η όρεξή μας για να βαφτούμε, να περιποιηθούμε και να φορέσουμε τα καλά μας. Κοιτώντας λοιπόν τις τελευταίες τάσεις της μόδας και με τις βιτρίνες των μαγαζιών να μας κλείνουν όλο νόημα το μάτι, επενδύουμε για ακόμα μια φορά σε “κομμάτια”, που θα μας κάνουν να ξεχωρίσουμε το βράδυ της Ανάστασης. Ωστόσο, για πρώτη φορά λέμε να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τις παγιέτες και τα strass και να ποντάρουμε σε πιο κομψά looks, τα οποία θα μπορέσουμε να φορέσουμε και αργότερα σε κάποια άλλη περίσταση χωρίς να δείχνουμε υπερβολικές.

Ο πόντος
στο λευκό

Πάσχα χωρίς λευκό midi, κλασικό φόρεμα δεν υφίσταται, γι’ αυτό κι αν δεν διαθέτετε ήδη ένα τρέξτε να προμηθευτείτε. Εξάλλου, δεν θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες μόνο σε αυτές τις γιορτές αλλά και σε κάθε έξοδο που απαιτεί κομψότητα και ανεπιτήδευτο αισθησιασμό. Αγαπημένο μας, το bodycon λευκό φόρεμα με τις λεπτές τιράντες!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CAMILA COELHO (@camilacoelho)

Πλεκτό για κάθε σιλουέτα

Το πλεκτό φόρεμα με τα έντονα μοτίβα αποτελεί ιδανική επιλογή για τις μέρες του Πάσχα και μία από τις πιο άνετες, ακόμα και συνδυασμένο με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα. Επιπλέον ό,τι και να φάτε τις μέρες των γιορτών, το συγκεκριμένο φόρεμα δεν θα σας στενέψει καθόλου και θα κρύψει τέλεια το φούσκωμα στην κοιλίτσα σας!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thássia Naves (@thassianaves)

Μάξι διαφάνειες

Είναι hot και όλες το γνωρίζουμε! Οι διαφάνειες έχουν εισβάλλει σε κάθε γκαρνταρόμπα, μετατρέποντας τα looks μας σε άκρως θηλυκά. Για να μην υπερβάλλετε λόγω ημέρας ή ιδιοσυγκρασίας, και εφόσον είστε λάτρης της διαφάνειας, προτείνουμε να δοκιμάσετε το layering και να παίξετε με τις υφές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamara Kalinic (@tamara)

Το Bollywood style από τη μακρινή Ινδία

Τελευταία και χάρη στην πασαρέλα του οίκου Dior στη μαγευτική Βομβάη, το Bollywood style έγινε trend που ξετρέλανε τις φανατικές της μόδας. Κι έτσι ξαφνικά, όλος ο κόσμος άρχισε να φοράει σάρι και πλουμιστά υφάσματα. Επομένως, τι λέτε να το δοκιμάσουμε για τις μέρες του Πάσχα;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caroline Daur (@carodaur)

Μαύρο αλλά με μια δόση λάμψης

Είπαμε να αφήσουμε στην άκρη τις παγιέτες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι εμφανίσεις μας δεν μπορούν να είναι εξίσου λαμπερές. Γιατί ακόμα κι ένα total black σύνολο μπορεί να γίνει βραδινό με το κατάλληλο και πιο φαντασμαγορικό πανωφόρι στους τόνους του χρυσού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sira Pevida (@sirapevida)

Το πάντα διαχρονικό κοστούμι

Δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας, όπως δεν μπορεί να λείπει και από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα. Το αγαπημένο μας κοστούμι βρίσκει ευκαιρία να κυκλοφορήσει και να αναδείξει τη θηλυκότητά με τον πιο κομψό τρόπο. Επιλέξτε το σε ανοιχτές γήινες αποχρώσεις, σε τολμηρά έντονα χρώματα, αλλά και στα απαλά παστέλ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DARINA GRITSENKO (@darinagritsenko)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PALINA KOZYRAVA (@palinakozyrava)

Λουλούδια της άνοιξης με τόνους του ροζ και του πράσινου

Η άνοιξη απαιτεί αισιόδοξα μοτίβα που στολίζουν με τον πιο κοριτσίστικο τρόπο τα πασχαλιάτικα looks. Είναι μια τάση που αναδείχτηκε μέσα από τις τελευταίες πασαρέλες και η αλήθεια είναι μας αρέσει πολύ γιατί μας φτιάχνει το κέφι και αρμόζει γάντι στο κλίμα των εορτών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PALINA KOZYRAVA (@palinakozyrava)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne)

Keywords
Τυχαία Θέματα