Πέτρος Ίμβριος: “Θ’ αγαπώ τα παιδιά μου ακόμη και αν έλκονται από το ίδιο φύλο”

Ο Πέτρος Ίμβριος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στον γάμο του με τη Ναταλία Γερμανού, την απώλεια του πατέρα του, αλλά και τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί από γυναίκα.

“Με ενόχλησε που έγραφαν ότι παντρεύτηκα τη Ναταλία για να κάνω καριέρα. Πάντα ήθελα να κάνω παιδιά, η Ναταλία δεν ήθελε”, τόνισε ο Πέτρος Ίμβριος και πρόσθεσε:

“Είδα στον ύπνο μου τον Φρέντυ Γερμανό, όταν πέθανε. Τον πατέρα μου τον είδα στον ύπνο, 1 χρόνο μετά τον θάνατό του. Πιστεύω στο μεταφυσικό. Με το πολύ

διάβασμα άρχιζα να βλέπω φαντάσματα».

Για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί αλλά και για την απιστία, ο τραγουδιστής ανέφερε: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση. Μου είχε πει μια γυναίκα αν δεν ενδώσω δεν θα κάνω καριέρα. Δεν τα πάω καλά με τις απειλές. Έχω απιστήσει, θα ήταν περίεργο να μην το έχω κάνει».

Κλείνοντας, ο Πέτρος Ίμβριος επισήμανε: “Δεν έχω κάνει αισθητική επέμβαση. Έχω κάνει πεντικιούρ και μανικιούρ. Θεωρώ η σεξουαλικότητα του Κασσελάκη δεν αφορά στους ψηφοφόρους του. Θ’ αγαπώ τα παιδιά μου και να έλκονται από το ίδιο φύλο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα