Salma Hayek: Το συγκινητικό μήνυμά της για τον Matthew Perry – O ιδιαίτερος δεσμός τους

Η Salma Hayek προσπαθεί να διαχειριστεί τον θάνατο του Matthew Perry.

Η σταρ και ο Perry μοιράζονταν έναν ιδιαίτερο δεσμό. Οι δυο τους είχαν συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία του 1997, “Και μετά ήρθε ο έρωτας.”

Η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram σειρά φωτογραφιών με τον συμπρωταγωνιστή της. Εκείνος είχε αναφέρει πως η ταινία τους ήταν η καλύτερή του.

“Πριν

από δύο μέρες, ξύπνησα με τη σοκαριστική είδηση ότι ο Matthew Perry δεν είναι πια μαζί μας. Πήρε μερικές μέρες να επεξεργαστώ αυτή τη βαθιά θλίψη. Υπάρχει ένας ιδιαίτερος δεσμός όταν μοιράζεσαι όνειρα με κάποιον. Συγκινήθηκα πολύ πέρυσι όταν ο Matthew μοιράστηκε στα stories του στο Instagram πόσο αγαπούσε το ‘Fools Rush In”. Και πώς νόμιζε ότι εκείνη η ταινία που κάναμε μαζί ήταν ίσως η καλύτερη ταινία του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Όλα αυτά τα χρόνια, αυτός και εγώ αναπολούσαμε εκείνη την ουσιαστική περίοδο της ζωής μας, με μια βαθιά αίσθηση νοσταλγίας και ευγνωμοσύνης. Φίλε μου, έφυγες πολύ νωρίς, αλλά θα συνεχίσω να λατρεύω τη χαζομάρα σου, την επιμονή σου και την υπέροχη καρδιά σου. Στο καλό γλυκέ Matthew,δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ” όπως έγραψε η Salma.

Keywords
Τυχαία Θέματα