Ποια το φόρεσε καλύτερα; Η Anne Hathaway με το φόρεμα της Claudia Schiffer μάς έβαλε δίλημμα

14:33 29/9/2023 - Πηγή: InStyle

Η Anne Hathaway πήγε στα Albie Awards του Clooney Foundation For Justice με ένα ήδη εμβληματικό φόρεμα – το ίδιο που φόρεσε η Claudia Schiffer πριν μερικές ημέρες που επέστρεψε στην πασαρέλα για το show Versace Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, στο Μιλάνο!

Όλο το glam του Hollywood σε μια φωτογραφία -Priyanka Chopra, Anne Hathaway και Zendaya πόζαραν μαζί
και έριξαν το ίντερνετ

Την Πέμπτη, η 40χρονη πρωταγωνίστρια του The Devil Wears Prada εμφανίστηκε με ένα από τα πιο εντυπωσιακά και λαμπερά φορέματα που είδαμε μέχρι στιγμής στον fashion month. Το φόρεμα αγκάλιαζε το σώμα της ηθοποιού και είχε μήκος που άγγιζε το πάτωμα. Είχε ανοιχτό πράσινο χρώμα και μοτίβο σκακιέρας σε ασημί. Ακόμα είχε λεπτομέρειες από δαντέλα σε πράσινο της μέντας που τόνιζε το ντεκολτέ και τη μέση της. Η Hathaway χαμογέλασε για τις φωτογραφίες και συνδύασε την εντυπωσιακή εμφάνισή της με ασημένια κοσμήματα. Φόρεσε επίσης ασημένιες γόβες με φιόγκο στο μπροστινό μέρος – τα οποία η Schiffer φορούσε επίσης ενώ βρισκόταν στην πασαρέλα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FCC Daily (@fashion_celebs_critics_)

Aπό τη μία η καστανή σταρ που έχει αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια σε είδωλο της μόδας και του στιλ και από την άλλη ένα από τα θρυλικά 90s super models που έχει «γράψει» χιλιόμετρα στις πασαρέλες.

Αν και το φόρεμα έδειχνε ωραίο και στις δύο γυναίκες -και η Hathaway άλλωστε έχει αναλογίες μοντέλου- μάς άρεσε περισσότερο πάνω στην πορσελάνινη επιδερμίδα της Anne.

Blake Lively – Taylor Swift: Πώς φόρεσαν τη μίνι φούστα τα δύο icons

Keywords
Τυχαία Θέματα