Ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι της φωτογραφίας;

14:08 1/5/2024 - Πηγή: InStyle

Το αγοράκι της φωτογραφίας μεγάλωσε και σήμερα είναι διάσημος τραγουδιστής. Σημείωσε τεράστια επιτυχία τη δεκαετία του ’90 με τα τραγούδια του να ακούγονται μέχρι σήμερα.

Μάλιστα έχει εκπροσωπήσει και την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision.

Μπορείτε να τον αναγνωρίσετε;

Ο λόγος για τον Θάνο Καλλίρη. Τη συγκεκριμένη φωτογραφία από την παιδική του ηλικία είχε μοιραστεί ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Instagram

με νοσταλγία. «Δεκαετία 60! Οδός Μιχ. Νομικου, Πατήσια. 5ος όροφος, με θέα το προαύλιο του 22-23ου δημοτικού σχολείου (8ο γυμνάσιο)» είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thanos Kalliris (@thanoskalliris)

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Θάνος Καλλίρης ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα με το συγκρότημα «Bijoux»» που δημιούργησε μαζί με φίλους το 1984. Στην πορεία ωστόσο ακολούθησε σόλο καριέρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thanos Kalliris (@thanoskalliris)

Το 1991 κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Σε καταδικάζω», με τα δημοφιλή τραγούδια «Καταστροφή μου», «Φεύγω», «Σαν» και ακολούθησαν πολλές επιτυχίες, όπως «Αγαπούλα μου γεια» (1992), «Γιορτάζω», «Ένα ψέμα για το τέλος», «Θα περιμένω», «Το Νου σου κύριε Οδηγέ», «Κάποιο καλοκαίρι», «Αγάπη καλοκαιρινή», «Όχι όχι το μωρό μου», «Φώναξέ με», «Love Sorry» (τραγούδι τίτλων σε ομώνυμη τηλεοπτική σειρά) και πολλά άλλα

Έχει εργαστεί επίσης στην τηλεόραση, ως παρουσιαστής τηλεπαιχνιδιών, αλλά και μαγκαζίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα