Πρίγκιπας Harry: Ο τελευταίος που έφθασε στο Μπαλμόραλ μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ και ο πρώτος που έφυγε

14:20 9/9/2022 - Πηγή: InStyle

Ο πρίγκιπας Harry αποχώρησε από το κάστρο Μπαλμόραλ το πρωί της Παρασκευής, έπειτα από περίπου 12 ώρες παραμονής, για να επιστρέψει στο Ουίνδσορ και να βρεθεί και πάλι στο πλευρό της συζύγου του. Ο Δούκας του Σάσεξ έχασε τη μάχη με τον χρόνο για να βρεθεί στο πλευρό της γιαγιάς του, πριν εκείνη φύγει από τη ζωή.

Ενημερώθηκε για τον θάνατo της βασίλισσας Ελισάβετ στη διάρκεια της πτήσης με προορισμό τη Σκωτία και το Αμπερντινσάιρ. Το αεροσκάφος που τον μετέφερε στη Σκωτία προσγειώθηκε 15 λεπτά αφού είχε ανακοινωθεί ο θάνατος της βασίλισσας.

Prince Harry seen with head in hands after the death of the Queen announced https://t.co/CoObKSwrUJ pic.twitter.com/Hbpy86Ibn9

Daily Mail Online (@MailOnline) September 8, 2022

My heart goes out to you Prince Harry pic.twitter.com/8HfOPfTQMK

— simchamodupe (@creme_moi) September 8, 2022

Ο πρίγκιπας Harry ήταν ο τελευταίος από τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, που έφθασε στο Μπαλμόραλ, γύρω στις 20.00 το βράδυ της Πέμπτης, ενώ αποχώρησε στις 8.28 το πρωί για να πάρει την πτήση για Λονδίνο στις 10.00. Καθόταν μόνος του στο πίσω κάθισμα ενός Range Rover και έμοιαζε θλιμμένος και σκεφτικός.

Poignant moment Prince Harry is consoled by airport staff https://t.co/Hvp0y8lebb pic.twitter.com/CDWdceX0P9

— The Sun (@TheSun) September 9, 2022

BREAKING: Prince Harry has been seen boarding a plane at Aberdeen Airport.

He is understood to be the first royal to have departed – and was the last to arrive at the Queen's beloved Scottish holiday home yesterday.https://t.co/8AFWhoW82a

Sky 501, Virgin 602, Freeview 233 pic.twitter.com/cbL5296IBN

Sky News (@SkyNews) September 9, 2022

Ο πρίγκιπας οδηγήθηκε στο αεροδρόμιο συνοδεία πέντε αστυνομικών. Μάλιστα, στο αεροδρόμιο του Αμπερντίν δέχθηκε τα συλλυπητήρια μίας υπαλλήλου και εκείνος σε μία παρηγορητική κίνηση έσφιξε τον ώμο της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @teamsussex_

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harry and Meghan (FAN ACCOUNT) (@royalsussexwindsors.__)

Χθες το απόγευμα, μόλις σήμανε συναγερμός και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έσπευσαν στο Μπαλμόραλ, ο εκπρόσωπος του Harry και της Meghan ανακοίνωσε ότι το ζευγάρι ταξιδεύει για τη Σκωτία μαζί. Ωστόσο, σε μία αλλαγή της τελευταίας στιγμής, η Δούκισσα του Σάσεξ παρέμεινε στο Λονδίνο και το Ουίνδσορ, με τον Harry να φθάνει μόνος του και αργοπορημένος στο Μπαλμόραλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα