Βασίλισσα Ελισάβετ: Τι θα απογίνουν τα τέσσερα σκυλάκια της μετά τον θάνατό της

10:47 9/9/2022 - Πηγή: InStyle

Μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, σε ηλικία 96 ετών, καίριο ερώτημα παραμένει η τύχη των τεσσάρων πολυαγαπημένων σκυλιών της.

Οι χρήστες των social media έσπευσαν να εκφράσουν την ανησυχία τους την Candy, τη Sandy, τον Muick και τη Lissy που άφησε πίσω της η 96χρονη βασίλισσα. Συγκεκριμένα, η Ελισάβετ είχε δύο κόργκι, την Candy και τον Muick, ένα κόργκι-ντάκσχουντ, τη Sandy και πόσφατα είχε αποκτήσει τη Lissy, ένα κόκερ

σπάνιελ.

A Queen and her corgis, the purest bond there ever was. (: Getty) pic.twitter.com/tyBWVNY2sc

— E! News (@enews) September 8, 2022

Princess Elizabeth (future Queen Elizabeth II) with her father, future King George VI, sitting on a bench with their corgi dogs in London, England in July 1936. #QueenElizabeth pic.twitter.com/2WtIx37YFF

— Jim (@JimSoldier) September 9, 2022

Λέγεται πως ακόμη δεν υπάρχουν οριστικά σχέδια για τα τέσσερα σκυλάκια. Ένας βασιλικός βιογράφος υποστηρίζει πως ενδέχεται να καταλήξουν στον αγαπημένο της γιο, πρίγκιπα Andrew, ή σε μέλη του προσωπικού των Ανακτόρων, που προσέχουν τα κατοικίδια εδώ και χρόνια.

The Queen went out walking with her dogs every day… The Queen grew up with corgis, fearless little dogs bred for herding cattle. Her father brought a corgi home when she was seven, and she was not without one— for decades afterward.

Windsor Castle, Berkshire, England, 2016 pic.twitter.com/HYPrwa1b7p

— Annie Leibovitz (@annieleibovitz) September 8, 2022

Ενώ ο θάνατός της έχει προκαλέσει θλίψη και αβεβαιότητα, η βασιλική βιογράφος Ingrid Seward είπε στο Newsweek ότι η αγάπη της βασίλισσας για τα σκυλιά της ήταν απαράμιλλη όλα αυτά τα χρόνια και είναι πιθανό να βρουν ένα σπίτι στη βασιλική οικογένεια.

1973 — Chilling with the corgis

The Queen with her corgis at Virginia Water watching competitors, including Prince Philip, in the Marathon of the European Driving Championship on May 12, 1973. She owned more than 30, many of them direct descendants of her first corgi, Susan pic.twitter.com/E3kzW4tkCz

Daily Mail Online (@MailOnline) September 9, 2022

“Λατρεύει τα ζώα και ιδιαίτερα λατρεύει τα σκυλιά. Πάντα το έκανε, ήταν η πρώτη της αγάπη και θα είναι και η τελευταία” είπε η Seward και πρόσθεσε: “Φαντάζομαι πως τα σκυλιά θα τα αναλάβει η οικογένεια, πιθανότατα ο Andrew αφού είναι αυτός που της τα έδωσε. Είναι σχετικά νεαρά σε ηλικία, το κόργκι και το ντόργκι”.

Keywords
Τυχαία Θέματα