Πρίγκιπας Harry: Σνομπάρει ξανά τον βασιλιά Κάρολο – Βαθαίνει η ρήξη στη σχέση με την οικογένειά του

14:01 6/11/2023 - Πηγή: InStyle

Ο πρίγκιπας Harry δείχνει πως δεν έχει διάθεση ή πρόθεση να γεφυρώσει το χάσμα με τη βασιλική οικογένεια. Μάλιστα, με νέα κίνησή του σνομπάρει ξανά τον βασιλιά Κάρολο.

Τώρα νέο επεισόδιο δυναμιτίζει περισσότερο το κλίμα. Σύμφωνα με τις φήμες, ο πρίγκιπας Harry απέρριψε την πρόσκληση για το πάρτι των 75ων γενεθλίων του πατέρα του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε

από το χρήστη King Charles and Queen Camilla fan page (@king_charles_camilla)

Ο βασιλιάς Κάρολος θα διοργανώσει μια γιορτή στο Clarence House στο Λονδίνο για να γιορτάσει το σημαντικό αυτό ορόσημο. Αλλά ενώ οι στενότεροι συγγενείς και φίλοι του θα είναι παρόντες στη γιορτή, ηχηρή θα είναι η απουσία του δευτερότοκου γιου του.

Οι πηγές λένε ότι ενώ ο δούκας του Σάσεξ έχει πρόσκληση για τη δεξίωση στις 14 Νοεμβρίου, αυτός δεν θα δώσει το “παρών.”

Αυτή η πληροφορία είναι εντελώς αντίθετη με την κίνηση του Harry και της Meghan πριν από πέντε χρόνια.

Τότε οι Σάσεξ δεν έφυγαν για τον μήνα του μέλιτος για να είναι παρόντες σε ένα πάρτι στον κήπο προς τιμήν των 70 χρόνων του νυν βασιλιά. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Harry προφανώς απορρίπτει την ευκαιρία να περάσει χρόνο με τον πατέρα του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prince Harry, Duke of Sussex (@duke_.of_sussex)

Τον Σεπτέμβριο είπε “όχι” στην πρόταση του βασιλιά να πάει στο Μπαλμόραλ. Τότε ήταν η πρώτης επέτειο του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ. Κι όμως, ο πρίγκιπας Harry ήταν για επίσκεψη στη χώρα.

Οι Sunday Times ανέφεραν αυτήν την πληροφορία για το νέο σνομπάρισμα. Οι πηγές σημειώνουν ότι ο Harry και ο βασιλιάς δεν μιλούν πολύ ακόμη. Σύμφωνα με αναφορές, ο Κάρολος είναι απογοητευμένος από τον τρόπο που ο γιος του απεικόνισε τη σύζυγό του, Camilla, στο Spare.

Keywords
Τυχαία Θέματα