Πρίγκιπας William: Η στιγμή που τον ρωτάνε για την κατάσταση της Kate Middleton – ΒΙΝΤΕΟ

13:02 4/3/2024 - Πηγή: InStyle

Ο πρίγκιπας William συνεχίζει τις σόλο πριγκιπικές του υποχρεώσεις, ενώ η σύζυγός του Kate Middleton αναρρώνει μετά την επέμβαση στην κοιλιά.

Η απουσία της εδώ και δύο μήνες από τα δημόσια πράγματα, έχει προκαλέσει πλήθος εικασιών και θεωριών συνωμοσίας. Οπότε όπως ήταν φυσικό, μόλις οι ακόλουθοι κατάφεραν να προσεγγίσουν τον πρίγκιπα William, η πρώτη ερώτηση ήταν για την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Ο

William επισκέφθηκε το Ρέξαμ, όπου βρέθηκε στο γήπεδο της Wrexham AFC με αφορμή την ημέρα του St David. “William, πώς είναι η Kate;” φώναξε το πλήθος, αλλά ο πρίγκιπας απεφυγε να απαντήσει. Προσπέρασε σιωπηλός και βιαστικός.

Καθώς έμπαινε στο γήπεδο, ένας πολίτης τον ρώτησε: “Μπορώ να βγάλω μια selfie παρακαλώ;” αλλά ο William απάντησε: “Μπορώ να πω ένα γεια στην ομάδα; Θα επιστρέψω”.

Η Kate απέχει από τις επίσημες υποχρεώσεις έως το Πάσχα έπειτα από τη χειρουργική επέμβαση τον Ιανουάριο, με το Παλάτι του Κένσινγκτον να επιμένει την περασμένη εβδομάδα ότι εξακολουθεί να είναι “καλά”.

Δεν έχει εμφανιστεί σε καμία εκδήλωση από τότε που παρακολούθησε τη λειτουργία στην εκκλησία στο Σάντρινγκχαμ την ημέρα των Χριστουγέννων με τον William και τα παιδιά τους George, Charlotte και Louis.

Keywords
Τυχαία Θέματα