Πρίγκιπας William: Η τρυφερή αφιέρωση στον βασιλιά Κάρολο για τα 75α γενέθλιά του – Το “καρφί” στον Harry

Ο βασιλιάς Κάρολος γιορτάζει τα 75α γενέθλιά του και ο πρίγκιπας William θέλησε να τιμήσει τον πατέρα του.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter ο πρίγκιπας της Ουαλίας μαζί με τη σύζυγό του Kate Middleton έστειλαν τις ευχές τους στον βασιλιά. Ανέβασαν φωτογραφίες του πρωτότοκου γιου του βασιλιά και της αείμνηστης πριγκίπισσας Diana

με τον πατέρα του. Στη μία από τις φωτογραφίες ο William είναι σε ταξίδι για σκι στο Κλόστερς της Αυστρίας μαζί με τον πατέρα του. Το στιγμιότυπο είναι από το 2004.

Wishing His Majesty The King a very happy 75th birthday! pic.twitter.com/emO3gzXiRf

— The Prince and Princess of Wales (@KensingtonRoyal) November 14, 2023

Επίσης, ο William ανέβασε φωτογραφία όπου η οικογένειά του ποζάρει δίπλα στον βασιλιά, στο μπαλκόνι των Ανακτόρων δίπλα στον βασιλιά Κάρολο και την Camilla. Είναι από το πρώτο Trooping the Colour για τον Κάρολο ως βασιλιά, που έγινε τον Ιούνιο, φέτος.

Από το μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ απουσιάζουν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle. Οι Σάσεξ δεν ήταν παρόντες στην τελετή, καθώς έχουν παραιτηθεί από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα. Ίσως εμμέσως -πλην σαφώς- ο William στέλνει μήνυμα στον αδελφό του, ότι τελικά δεν χωρούν όλοι εκεί. Τουλάχιστον όχι μετά τις επιθέσεις που εξαπέλυσε ο Harry στην οικογένειά του. Από την πλευρά του ο δούκας του Σάσεξ δεν έχει κάνει κάποια αφιέρωση για τον πατέρα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα