Πρίγκιπας William: Μόνος στα BAFTA αφού η Kate Middleton αναρρώνει στο σπίτι

20:42 16/2/2024 - Πηγή: InStyle

Κάθε χρόνο η Kate Middleton έκλεβε τη Χολιγουντιανή λάμψη καθώς έδινε το “παρών” στα Βρετανικά Κινηματογραφικά Βραβεία στο Λονδίνο.

Ωστόσο, αυτήν την Κυριακή θα τα παρακολουθήσει από το σπίτι, αφού αναρρώνει μετά τη σοβαρή επέμβαση στην οποία υπεβλήθη στην κοιλιά. Έτσι, ο πρίγκιπας William θα παρευρεθεί μόνος στα βραβεία BAFTA, όπως επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Can we all just

take a minute to appreciate Kate & William at the #BAFTA’s pic.twitter.com/8i5Klexq3L

— Missguided (@Missguided) February 10, 2019

Kate and William Attended BAFTA Awards. pic.twitter.com/Rr7aJIVd0d

Kate Middleton (@KateMiddleton02) February 13, 2017

Όπως σημειωνόταν στην ανακοίνωση, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, “θα παρευρεθεί στην τελετή απονομής των βραβείων EE BAFTA Film Awards στο Royal Festival Hall την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου”, και:

“Ο πρίγκιπας, πρόεδρος της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών και Τηλεοπτικών Τεχνών (BAFTA), θα παρακολουθήσει την τελετή απονομής των βραβείων πριν συναντήσει τους νικητές των κατηγοριών και τους υποψήφιους για το βραβείο EE Rising Star Award”.

Prince William and Kate Middleton 2018 BAFTA Awards https://t.co/8J5W3oqlt4 pic.twitter.com/HM1vddq8Qc

— fashiontips (@EmaAdilche) February 18, 2018

Los pendientes de Zara con los que Kate Middleton recicló un vestido de invitada en los Premios Bafta 2023https://t.co/J3EHy6NbJm pic.twitter.com/tBWwuCSewB

Vogue España (@VogueSpain) February 19, 2023

Ο William είναι πρόεδρος της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών και Τηλεοπτικών Τεχνών από το 2010 και παρακολουθεί τακτικά τα ετήσια βραβεία με την Kate. Ο αείμνηστος παππούς του, πρίγκιπας Φίλιππος, ήταν ο πρώτος πρόεδρος της Ακαδημίας.

Πέρυσι, ο William και η Kate έκαναν το ντεμπούτο τους στα BAFTA ως πρίγκιπας και πριγκίπισσα της Ουαλίας, με την Kate να εντυπωσιάζει με ένα λευκό φόρεμα Alexander McQueen με έναν ώμο, το οποίο συνόδευσε με μακριά μαύρα γάντια και χρυσά κοσμήματα, μεταξύ των οποίων σκουλαρίκια Zara.

Keywords
Τυχαία Θέματα