“Σεισμός” μετά τις αποκαλύψεις της λίστας Epstein – Σε όργιο με ανήλικες ο πρίγκιπας Andrew

16:30 4/1/2024 - Πηγή: InStyle

Νέος πονοκέφαλος για τα Ανάκτορα και τον βασιλιά Κάρολο η εμπλοκή του αδελφού του πρίγκιπα Andrew με τα αποσφραγισμένα έγγραφα του Jeffrey Epstein.

Δικαστής της Νέας Υόρκης άρχισε την Τετάρτη, το βράδυ να αποκαλύπτει τα ονόματα επαφών, γνωριμιών, οικείων, θυμάτων ή υπόπτων ως συνεργών του Αμερικανού χρηματιστή Jeffrey Epstein, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλικά εγκλήματα. Ωστόσο, αυτοκτόνησε το 2019 στη φυλακή πριν δικαστεί.

Μεταξύ αυτών των περίπου 150 ως 180 ονομάτων, τα οποία έχουν προκύψει από γύρω στις χίλιες σελίδες δικαστικών εγγράφων που δημοσιοποιήθηκαν από την ομοσπονδιακή δικαιοσύνη του Μανχάταν, περιλαμβάνονται αυτά των πρώην προέδρων Bill Clinton και Donald Trump. Ωστόσο δεν υπάρχει αναφορά για παράνομη ή έστω επιλήψιμη συμπεριφορά εκ μέρους τους.

Jeffrey Epstein list LIVE: Bill Clinton, Prince Andrew, Professor Stephen Hawking and David Copperfield are among names released in court documents https://t.co/14HYNityxS pic.twitter.com/YYzM965TdS

Daily Mail Online (@MailOnline) January 4, 2024

Η δικαστής της Νέας Υόρκης έδωσε εντολή στις 18 Δεκεμβρίου και έτσι οι αποκαλύψεις ήταν προβλεπόμενες και αναμενόμενες. Με τη λίστα αυτή που δόθηκε στη δημοσιότητα γίνοτναι ταυτόχρονα εκρηκτικές αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η δικαστής είχε καταγράψει τον Δεκέμβριο 180 πρόσωπα -με αριθμους και το ψευδώνυμο “Doe”, Μάλιστα, είχε διατάξει η ταυτότητά τους να αποκαλυφθεί “πλήρως” το αργότερο σε “14 ημέρες” μετά τις 18 και 19 Δεκεμβρίου, δηλαδή στις 2 ή 3 Ιανουαρίου, όπως και έγινε.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily News, η οποία είχε αποκαλύψει την ύπαρξη αυτού του καταλόγου, η μήνυση για δυσφήμηση της Virginia Giuffre σε βάρος της Ghislaine Maxwell χρονολογείται ήδη από το 2016 και είχε διευθετηθεί την επόμενη χρονιά. Όμως η εφημερίδα Miami Herald είχε τότε προσφύγει στα αστικά δικαστήρια για να αποκτήσει πρόσβαση στον φάκελο και να διεξάγει έρευνες σχετικά με το δίκτυο Epstein.

BBC posing an extremely rare journalistic integral question to Prince Andrew & his connection with child sex trafficker Jeffrey Epstein.

Of course the answer is a flat out LIE.

Arrest Prince Andrew. pic.twitter.com/HBluq3PTI8

— Concerned Citizen (@BGatesIsaPyscho) January 4, 2024

Για να δικαιολογήσει την αποκάλυψη των ονομάτων,μεταξύ των οποίων προσωπικότητες που είχαν ήδη αναφερθεί από τον Τύπο, η δικαιοσύνη βασίσθηκε στο γεγονός ότι ορισμένα πρόσωπα αναγνωρίζονται εύκολα από τις συνεντεύξεις που έχουν δημοσιευθεί αυτά τα τελευταία χρόνια, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Οι έξι βασικές αποκαλύψεις στα αποσφραγισμένα έγγραφα

Ο πρίγκιπας Andrew κατονομάστηκε, με το θύμα του Epstein Johanna Sjoberg να κατηγορεί τον δούκα του Γιορκ ότι άγγιξε το στήθος της. Ο δούκας κατηγορείται επίσης ότι συμμετείχε σε “όργιο με ανήλικες” στο νησί του Epstein.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Bill Clinton αναφέρθηκε στην ένορκη κατάθεση της Johanna Sjoberg. Είπει ότι ο Epstein της είπε ότι στον Clinton “αρέσουν οι μικρές, αναφερόμενος σε κορίτσια”.

Ο Epstein αρνήθηκε ότι ο φυσικός Stephen Hawking συμμετείχε σε “όργιο με ανήλικες” στο νησί του.

Stephen Hawking pictured on Jeffrey Epstein's Island pic.twitter.com/Mla6FBXjpk

— Creepy.org (@CreepyOrg) January 4, 2024

Ο Donald Trump περιλαμβάνεται επίσης στον δικαστικό φάκελο, αλλά η Sjoberg υποστήριξε ότι ποτέ δεν του έκανε μασάζ και ότι δεν τον είδε ποτέ σε καμία από τις ιδιοκτησίες του Epstein.

Ο Michael Jackson επισκέφθηκε τον Epstein στο σπίτι του στο Palm Beach, αλλά η Sjoberg δεν έκανε μασάζ στον αείμνηστο βασιλιά της pop.

Ο μάγος David Copperfield δείπνησε με τον Epstein και ρώτησε τη Sjoberg αν ήξερε ότι τα κορίτσια πληρώνονταν για να βρίσκουν άλλα κορίτσια.

Ο πρίγκιπας Andrew σε “όργιο με ανήλικες”

Μία από τις φερόμενες ως σκλάβες του σεξ του Epstein, γνωστή μόνο ως Jane Doe 3, υποστήριξε ότι της είπαν να συνευρεθεί με τον πρίγκιπα Andrew κατά τη διάρκεια ενός οργίου. Σε μια δικαστική κατάθεση του 2014 ισχυρίζεται ότι “αναγκάστηκε να έχει σεξουαλικές σχέσεις με αυτόν τον πρίγκιπα όταν ήταν ανήλικη σε τρεις διαφορετικές γεωγραφικές τοποθεσίες”.

Τα έγγραφα που πρόσφατα αποσφραγίστηκαν, αναφέρουν ότι ο Epstein είπε στην Jane Doe 3 να “δώσει στον πρίγκιπα ό,τι απαιτούσε“. Η Jane Doe 3 ισχυρίζεται ότι η Ghislaine Maxwell “διευκόλυνε τις πράξεις σεξουαλικής κακοποίησης του πρίγκιπα Andrew ενεργώντας ως “μαντάμ” για τον Epstein”.

Further embarrassment for the Duke of York as the ‘Epstein papers’ are released by a US court.
There has been no comment from Prince Andrew as yet.
Prince Andrew 'had underage orgy on Jeffrey Epstein's private island'
https://t.co/pvaE9eEdmm

— Rebecca English (@RE_DailyMail) January 4, 2024

Υποστηρίζει ότι αυτό συνέβη “στο Λονδίνο (στο διαμέρισμα της Ghislaine Maxwell), στη Νέα Υόρκη και στο ιδιωτικό νησί του Epstein στις Αμερικανικές Παρθένες Νήσους (σε ένα όργιο με πολλά άλλα ανήλικα κορίτσια)”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Daily Mail

Keywords
Τυχαία Θέματα