Σοκ στη σκηνή των Όσκαρ – Ο John Cena παρουσίασε βραβείο ολόγυμνος

13:32 11/3/2024 - Πηγή: InStyle

Aποσβολωμένοι έμειναν κοινό και τηλεθεατές βλέποντας τον John Cena να εμφανίζεται ολόγυμνος στη σκηνή των Όσκαρ.

Ο ηθοποιός και πρώην παλαιστής εμφανίστηκε γυμνός συμβολικά, για να απονείμει το Όσκαρ Κοστουμιών σοκάροντας τους πάντες. Έκρυβε τα επίμαχα σημεία μόνο με μια πινακίδα ενώ στα πόδια του φορούσε σαγιονάρες.

Αρχικά ήθελε να αποτίσει φόρο τιμής στον εισβολέα των Όσκαρ, Robert Opel, το 1974 που εμφανίστηκε γυμνός πίσω από τον παρουσιαστή των Όσκαρ, David Niven, κάνοντας το σήμα της ειρήνης, μαζί με τον τωρινό παρουσιαστή Jimmy Kimmel, αλλά τελευταία στιγμή έκανε πίσω.

BTS of how John Cena went from naked to partially clothed during his #Oscars bit | Courtesy: @chrissgardner pic.twitter.com/E5YRe57C4y

— The Hollywood Reporter (@THR) March 11, 2024

Ο Kimmel, 56, έστησε το σκετς, εξηγώντας ότι το show ήταν η “50ή επέτειος από την πιο τρελή στιγμή στην ιστορία των Όσκαρ”.

“Στην 46η απονομή των Όσκαρ το 1974, ο David Niven ήταν στη μέση της παρουσίασης της Elizabeth Taylor όταν ένας γυμνός άνδρας έτρεξε στη σκηνή”, είπε ο κωμικός.

“Μπορείς να φανταστείς έναν γυμνό άνδρα να έτρεψε στη σκηνή σήμερα;” αναρωτήθηκε δίνοντας το “σήμα” στον Cena να τρέξει στη σκηνή χωρίς ρούχα. Έπειτα από μια στιγμή σιωπής, προσπάθησε ξανά: “Είπα, μπορείτε να φανταστείτε έναν γυμνό άνδρα να έτρεχε στη σκηνή σήμερα; Δεν θα ήταν τρελό αυτό!”

John cena almost showed us his dingaling live pic.twitter.com/aCnyXoISJG

— Strollie (@Strollie) March 11, 2024

Ο 46χρονος Cena σήκωσε το κεφάλι του πίσω από τη σκηνή με το πρόσωπό του γεμάτο λύπη. Καλώντας τον Kimmel κοντά του, ο ηθοποιός είπε: “Άλλαξα γνώμη, δεν θέλω πια να κάνω τον γυμνό“.

“Απλώς δεν αισθάνομαι καλά γι’ αυτό. Είναι ένα κομψό γεγονός. Ειλικρινά, θα έπρεπε να ντρέπεσαι τώρα που προτείνεις μια τόσο άγευστη ιδέα”, είπε ειρωνικά ο πρώην παλαιστής κι έπειτα από μια σύντομη ανταλλαγή απόψεων, συμφώνησε να απονείμει το βραβείο.

John Cena naked on stage at the 2024 #Oscars.

pic.twitter.com/7mFgSvgZEm

— Wrestle Ops (@WrestleOps) March 11, 2024

Αρπάζοντας τον φάκελο από τον Kimmel, ο επαγγελματίας παλαιστής κάλυψε τα επίμαχα σημεία, καθώς έσκυψε αργά προς το μικρόφωνο στη μέση της σκηνής. “Κοστούμια. Είναι τόσο σημαντικά. Ίσως το πιο σημαντικό πράγμα που υπάρχει”.

Διστάζοντας να σηκώσει τον φάκελο και να διαβάσει τους υποψηφίους, είπε: “Δεν μπορώ να ανοίξω τον φάκελο”. Ενοχλημένος ο Kimmel ανέλαβε τη δουλειά για εκείνον ενώ οι βοηθοί έσπευσαν στη σκηνή για να φορέσουν έναν χρυσό μανδύα στον Cena.

John Cena Oscars 2024 Stunt: Wrestler Arrives Nude, Backstage Photos Go Viral! #Feature #JohnCena #Oscars2024
https://t.co/lKrI7w4dNF

— Digital Gabbar (@digitalgabbars) March 11, 2024

Πάντως, ακόμη και αν φαινόταν γυμνός, καθώς απένειμε το βραβείο καλύτερης ενδυματολογίας ο Cena είχε πάρει τα μέτρα του για να αποφύγει οποιοδήποτε… αποκαλυπτικό ατύχημα στη σκηνή των Όσκαρ.

Οι φωτογραφίες από τα παρασκήνια δείχνουν τον Cena να στέκεται σε ένα διάδρομο φορώντας εσώρουχα που κάλυπταν το σώμα του ώστε να μην προσβάλει τη δημόσια αιδώ στη σκηνή των 96ων Όσκαρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα