Σπύρος Φωκάς: Νέα περιπέτεια υγείας – Ήρθε εσπευσμένα από τις ΗΠΑ η κόρη του

12:12 3/8/2023 - Πηγή: InStyle

Σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο Σπύρος Φωκάς, ο οποίος νοσηλεύεται στην Εντατική ιδιωτικής κλινικής στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Espresso”, ο σπουδαίος ηθοποιός είναι αντιμέτωπος με μια νέα περιπέτεια υγείας, αφού οι γιατροί διαπίστωσαν πολύ σοβαρή λοίμωξη στη χολή, με αποτέλεσμα σήμερα να βρίσκεται στο χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί και αυτό το σοβαρό πρόβλημα, προτού επεκταθεί και σε

άλλα ζωτικά όργανα.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της “Espresso”, η κατάσταση του σπουδαίου ηθοποιού είναι τόσο δύσκολη, που εσπευσμένα ήρθε χθες το απόγευμα από το Λος Αντζελες η κόρη του Κωνσταντίνα, προκειμένου να είναι δίπλα του.

“Οι γιατροί ευελπιστούν πως ο οργανισμός του θα κατορθώσει να αντεπεξέλθει και θα βγει υγιής από το χειρουργείο” σημείωσε άνθρωπος από το πολύ στενό του περιβάλλον. Αυτό που τους ανησυχεί ιδιαίτερα είναι ο επιβαρυμμένος οργανισμός του, καθώς τα τελευταία πέντε χρόνια έχει υποστεί πολλές περιπέτειες. Ο ίδιος δεν μιλά σχεδόν καθόλου. “Απλά χαμογελάει και είναι πολύ γλυκός” είπε στην εφημερίδα νοσοκόμος από την ιδιωτική κλινική στην οποία νοσηλεύεται.

Στο μεταξύ, η σύζυγος του Σπύρου Φωκά, Λίλιαν, περνά και εκείνη δύσκολες ώρες, αφού στις 22/7 κι έπειτα από την αγωνία για τις φωτιές που απείλησαν την περιοχή όπου κατοικούν στην Κορινθία, υπέστη έμφραγμα και εισήχθη στην Εντατική. Ενώ ξεπέρασε τον κίνδυνο, η Λίλιαν, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, χθες πήγε για στεφανιογραφία στην ίδια ιδιωτική κλινική, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντεπεξέλθει στις άμεσες ανάγκες που έχει ο πολυαγαπημένος της σύζυγος. Η κόρη του Σπύρου Φωκά, Κωνσταντίνα, βρίσκεται στην Ελλάδα για να σταθεί στο πλευρό του πατέρα της, σύμφωνα με την “Espresso.”

Keywords
Τυχαία Θέματα