Τα πιο χαριτωμένα ζευγάρια στα φετινά SAG Awards

10:09 2/3/2022 - Πηγή: InStyle

Στο φετινό ασημένιο χαλί για τα 28α Screen Actors Guild Awards περπάτησαν πολλά χαριτωμένα ζευγάρια. Μερικά από αυτά είναι μαζί εδώ και χρόνια, ενώ για κάποια άλλα το ειδύλλιο τους μόλις ξεκίνησε. Όλα τους όμως είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό: το εξαιρετικό στιλ. Εμείς συγκεντρώσαμε έξι από τα αγαπημένα μας celebrity couples που παρευρέθηκαν στα SAG Awards του 2022.

Nicole Kidman και Keith Urban

Μολονότι ο 54χρονος μουσικός και η διάσημη ηθοποιός κατάγονται και οι δυο από την

Αυστραλία, γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 2005 στο Los Angeles. Λίγους μήνες αργότερα, ξεκίνησαν να βγαίνουν και τον Ιούνιο του 2006 παντρεύτηκαν στην πατρίδα τους. Απέκτησαν μαζί τη Sandy Rose και τη Feith Margaret και αποτελούν μια πολύ δεμένη και αγαπημένη οικογένεια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HELLO! Canada Magazine (@hellocanadamag)

Kirsten Dunst και Jesse Plemons

Η Kirsten Dunst και ο Jesse Plemons είναι ένα από τα πολλά διάσημα ζευγάρια που γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια γυρισμάτων. Συνεργάστηκαν το 2015 στη σειρά ‘Fargo’, υποδυόμενοι τους παντρεμένους. Η χημεία τους ήταν φανερή και σιγά σιγά ξεκίνησαν να είναι μαζί και στην πραγματικότητα. “Από την πρώτη στιγμή που την είδα ήξερα ότι θα είναι στη ζωή μου για πολύ καιρό” είχε δηλώσει παλαιότερα ο ηθοποιός στην εφημερίδα ‘The New York Times’.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Magazine (@people)

Patrick Wilson και Dagmara Dominczyk

Αφότου γνωρίστηκαν στο Carnegie Mellon University, δημιουργήθηκε πολύ γρήγορα ένας έρωτας ανάμεσά τους. Ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2004 και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας έναν χρόνο αργότερα. Έχουν αποκτήσει μαζί δυο γιους, τον Kalin και τον Kassian. Το πάθος παραμένει στη σχέση τους, όπως μας απέδειξαν με το φιλί που μοιράστηκαν στο ασημένιο χαλί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAG Awards (@sagawards)

Vanessa Hudgens και Cole Tucker

Το ερωτευμένο ζευγάρι έκλεισε πρόσφατα ένα χρόνο σχέσης. Η Vanessa και ο Cole φαίνονται να είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ και δεν το κρύβουν. Αναρτούν συχνά κοινά στιγμιότυπα τους στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στα social media και τον περασμένο Νοέμβριο έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί. Εκφράζουν συχνά την αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλον και είναι φανερό ότι αυτός ο έρωτας θα κρατήσει για πολύ καιρό ακόμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Magazine (@people)

Jamie Dornan και Amelia Warner

Η σχέση του Jamie Dornan με την αγαπημένη του ξεκίνησε το 2007 και προσπαθούν να την κρατούν όσο το δυνατόν περισσότερο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Επιθυμούν να διατηρούν την ιδιωτικότητα των ίδιων, αλλά και των παιδιών τους, Dulcie, Elva και Alberta. Μια αποκάλυψη όμως που είχαν κάνει στο παρελθόν είναι ότι ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον από την πρώτη στιγμή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα