Τα Ζώδια σήμερα: Δευτέρα (11/12) – Ταύροι δείτε τη θετική πλευρά των πραγμάτων

Σήμερα, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη και φέρνει στα ζώδια αισθηματικές επαφές και ευχάριστες συναντήσεις. Αυθορμητισμός, οικειότητα και ανοίγματα. Καινούργιες γνωριμίες και φλερτ για τους αδέσμευτους/ες. Κλείνουν οικονομικές υποθέσεις με συνετές αποφάσεις.

Κριός

Διεκδικείς με τόλμη τις οικονομικές απολαβές που σου αξίζουν. Αντιπαραθέσεις με άτομα του επαγγελματικού περιβάλλοντος

δημιουργούν προβλήματα στην καθημερινότητα. Απόφυγε να είσαι απόλυτος/η με την οικογένεια και αντιμετώπισε τις υποχρεώσεις που έχεις.

Ταύρος

Το παρελθόν σε οδηγεί στη μελαγχολία και τη μοναξιά. Προσπάθησε να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων και δείξε μεγάλη προσοχή στον εργασιακό χώρο. Οι υποχρεώσεις θέλουν ξεκάθαρο μυαλό για να μην κάνεις λάθη και εκτεθείς.

Δίδυμος

Ο παρορμητισμός και ο εγωισμός σε οδηγούν σε συγκρούσεις. Παίρνεις πρωτοβουλίες για συνεργασίες που έχουν πολύ καλή κατάληξη. Σε διακρίνουν αποφασιστικότητα και δυναμισμός και δημιουργείς τις συνθήκες να περάσεις υπέροχα με φίλους.

Καρκίνος

Αξιοποιείς τις συνθήκες στον χώρο εργασίας για να πετύχεις τους στόχους σου. Πρόσεχε την αμετροέπεια γιατί σε οδηγεί σε υπερβολές. Η καχυποψία κυριαρχεί και επηρεάζει σημαντικά τις σχέσεις με τους γύρω σου καθώς προτιμάς την εσωστρέφεια. Οι αντιδράσεις σου θα είναι έντονες και θα ενοχλήσουν.

Λέων

Οι επαναστατικές λύσεις που προτείνεις, εντυπωσιάζουν τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Απολαμβάνεις τις συζητήσεις για κοινωνικά θέματα και σου αρέσει να προσφέρεις. Οι επαφές με φιλικά άτομα και η ανταλλαγή απόψεων σε βοηθά να ξεφύγεις από τα προβλήματα.

Παρθένος

Διεκδικείς στα επαγγελματικά και κερδίζεις προσωπική καταξίωση και αναγνώριση από τα άτομα που παίζουν σημαντικό ρόλο στην καριέρα σου. Δημιουργείς θετικό κλίμα με συγγενείς και φίλους και η αισιοδοξία κυριαρχεί στη ζωή σου.

Ζυγός

Καλό είναι να περιορίσεις τις υποσχέσεις καθώς σε οδηγούν σε δεσμεύσεις που δεν θα ανταποκριθείς. Μην απογοητεύεσεις τους συναδέλφους σου, απλά για να γίνεις αρεστός/ή. Πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σε γεμίζουν χαρά καθώς ανοίγουν νέους πνευματικούς δρόμους μπροστά σου.

Σκορπιός

Πάρε πρωτοβουλίες και δείξε την αποφασιστικότητά σου. Αξιοποιείς ευκαιρίες και νέες συνεργασίες σε αιφνιδιάζουν θετικά καθώς σε πανε πιο κοντά στις φιλοδοξίες σου. Περνάς όμορφα και αισιόδοξα με φίλους και διασκεδάζεις με συζητήσεις που σε ενδιαφέρουν άμεσα.

Τοξότης

Συζητήσεις για νέες συνεργασίες που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο σε επαγγελματικό επίπεδο. Αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πιθανές νέες ιδέες και εξέφρασε με λογική αυτά που σε ικανοποιούν. Η αδιαλλαξία δημιουργεί προβλήματα σε δεσμευμένους.

Αιγόκερως

Δείχνεις κατανόηση και δημιουργείς άριστο κλίμα με όσους επικοινωνείς. Διεκδικείς οικονομικές απολαβές που σε συμφέρουν και οι ανώτεροί σου αναγνωρίζουν όσα προσφέρεις. Εκπλήξεις από δικούς σου ανθρώπους και η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει.

Υδροχόος

Παίρνεις πρωτοβουλίες αλλά προσοχή να μην γίνεις εριστικός στο περιβάλλον σου. Κινήσου με γρήγορους ρυθμούς και άνοιξε πόρτες στον επαγγελματικό τομέα. Προσοχή στην ανυπομονησία γιατί δεν βοηθά να σε εμπιστευτούν.

Ιχθύς

Κάνεις συζητήσεις για συνεργασία με φιλικά σου άτομα. Κάποιες προτάσεις είναι άκρως ενδιαφέρουσες. Το απόγευμα σε οδηγεί σε σημαντικές αναθεωρήσεις σε στόχους και φιλοδοξίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα