Τα Ζώδια σήμερα: Παρασκευή (8/3) – Καρκίνοι αποφύγετε συγκρούσεις που οδηγούν σε ακραίες καταστάσεις

08:00 8/3/2024 - Πηγή: InStyle

Σήμερα, Παρασκευή 8 Μαρτίου, η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα δίνει ευνοϊκή όψη στα ζώδια, με κύρια χαρακτηριστικά την κατανόηση, την ενσυναίσθηση και τις συμφιλιώσεις. Έμπνευση κα φαντασία σε θέματα επαγγελματικής φύσης ενώ οικονομικές εκκρεμότητες θα τακτοποιηθούν. Αυθόρμητες προσεγγίσεις, ανανέωση στις σχέσεις και νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους/ες.

Κριός

Παίρνεις πρωτοβουλίες

που σε ανεβάζουν σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο. Ωστόσο, οι υποχρεώσεις λειτουργούν αρνητικά στην ψυχολογία σου, ενώ το παρασκήνιο σε απογοητεύει. Ξεχωρίζεις ποια άτομα μπορούν και θέλουν να σε βοηθήσουν.

Ταύρος

Ανταποκρίνεσαι σε ό,τι έχεις αναλάβει με τον καλύτερο τρόπο, αν και πρέπει να προσέξεις την αδιαλλαξία που εκδηλώνεις γιατί προκαλεί προβλήματα. Ξεκαθαρίζεις που θέλεις να κινηθείς σε υποθέσεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον σου.

Δίδυμος

Είναι δίπλα σου άτομα, τα οποία σε στηρίζουν και εμπιστεύονται τους στόχους και τα όνειρά σου. Βάζεις σε εφαρμογή την τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων ενώ από το απόγευμα έχεις την ευκαιρία να βρεθείς με φίλους και να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου.

Καρκίνος

Απόφυγε σημαντικές συζητήσεις καθώς δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να βρεις τις λύσεις που χρειάζονται για να υπάρξει αρμονία. Προσοχή και στις συνεργασίες αφού οι συγκρούσεις οδηγούν σε ακραίες καταστάσεις. Η ένταση κυριαρχεί και στις προσωπικές σχέσεις επειδή θεωρείς ότι προσπαθούν να σε ελέγξουν.

Λέων

Οι υποχρεώσεις δεν σε αφήνουν να χαρείς τις στιγμές, για αυτό προσπάθησε να βρεις την ισορροπία αλλά και να διεκπεραιώσεις όσα έχεις αναλάβει. Αφιέρωσε χρόνο σε άτομα από το περιβάλλον σου, που σου φτιάχνουν την διάθεση. Οι εμμονές προκαλούν ένταση και επηρεάζουν την μέρα.

Παρθένος

Δρομολογείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν. Μην προσπαθείς να κατευθύνεις τους συνεργάτες σου για να αποφύγεις εντάσεις. Προσπάθησε να αφήσεις πίσω τις φοβίες και τις ανησυχίες που σε οδηγούν στην απομόνωση.

Ζυγός

Οι συμφωνίες που έχεις σε οικονομικό επίπεδο σε συμφέρουν καθώς έχεις τις προοπτικές να επικεντρώσεις την προσοχή σου, σε ζητήματα που σε απασχολούν. Ξαφνικά γεγονότα δημιουργούν εκνευρισμό και αλλάζουν το θετικό κλίμα στις σχέσεις σου.

Σκορπιός

Η ένταση στη δουλειά λόγω ανατροπών επηρεάζουν τους στόχους και τις συνεργασίες σου. Προσοχή σε συμφωνίες σε σχέση με την ακίνητη περιουσία που μπορεί να αλλάξουν ξαφνικά και να σου δημιουργήσουν έντονη ανασφάλεια.

Τοξότης

Παίρνεις τις ιδανικές πρωτοβουλίες με αποφασιστικότητα και έρχεσαι πιο κοντά στους στόχους σου. Προσοχή σε πιθανά λάθη που φέρνει η αφηρημάδα καθώς και στον εγωισμό που ενοχλεί τους γύρω σου. Αφοσιώσου στον/στην σύντροφό σου και πέρασε μοναδικές στιγμές.

Αιγόκερως

Ξεκαθαρίζεις τι ζητάς σε επίπεδο συνεργασίας και γίνεσαι ιδιαίτερα σκληρός με τους συνεργάτες σου. Η αυστηρή συμπεριφορά σου, σε οδηγεί σε ξεκαθαρίσματα και βάζεις πλώρη για νέα αρχή σε επαγγελματικά σχέδια. Επίσης, δείχνεις όλο σου το ενδιαφέρον για τις υλικές και συναισθηματικές ανάγκες που έχεις.

Υδροχόος

Περνάς υπέροχα με τους κοντινούς σου ανθρώπους και εκφράζεις στις απόψεις σου ενώ πρωταγωνιστείς με τον δυναμισμό σου. Προχωράς με πρωτοβουλίες σε σχέδια που ικανοποιούν τα άτομα με τα οποία συνεργάζεσαι και η μέρα απογειώνει την ψυχολογία σου.

Ιχθύς

Προσπάθησε με μετριοπαθή τρόπο να δείξεις στους άλλους τι πραγματικά θέλεις στην επαγγελματική σου ζωή. Προσοχή σε υπερβολές που μπορεί να ενοχλήσουν τα πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σου. Έχεις την ανάγκη να πρωταγωνιστήσεις εκφράζοντας όλα αυτά που νιώθεις στο περιβάλλον που βρίσκεσαι.

Keywords
Τυχαία Θέματα