“Πυρά” από τη χήρα του Hugh Hefner κατά του Leonardo DiCaprio – Tι σχέση είχε με τη Rihanna

23:44 7/3/2024 - Πηγή: InStyle

Στο στόχαστρο βρέθηκε πρόσφατα ο Leonardo DiCaprio όταν μοντέλο περιέγραψε μια ερωτική στιγμή μαζί του. Όπως είπε η νεαρή γυναίκα φιλήθηκε μαζί του και ο Χολιγουντιανός σταρ είναι “πολύ μεγάλος και πολύ περίεργος”. Επίσης, σημείωσε ότι σοκαρίστηκε όταν απέρριψε την πρότασή του να περάσει το βράδυ μαζί του.

Τώρα έρχεται η χήρα του Hugh Hefner, Crystal να επικρίνει τον DiCaprio για τις ερωτικές του επιλογές, αφού διαρκώς έχει κοντά του νεαρές γυναίκες,

έως 25 χρόνων.

Ο ιδρυτής της αυτοκρατορίας του Playboy Hugh Hefner ήταν γνωστός για την αγάπη του για πολύ νεότερες γυναίκες πριν από τον θάνατό του σε ηλικία 91 ετών. Και τώρα η χήρα του, Crystal Hefner, 37 χρόνων, επέκρινε τον Leonardo DiCaprio αποκαλώντας τον “νέο Hef”.

#CrystalHefner EXPOSES ALL in our MUST LISTEN chat about the manipulation endured when married to Playboy founder, Hugh Hefner. Listen NOW: https://t.co/Lo9UbPa1Ge#Rihanna #HughHefner #LeonardoDiCaprio pic.twitter.com/l73FCms9TY

— Carrie and Tommy (@carrietommyshow) March 6, 2024

Ο DiCaprio, ο οποίος κλείνει φέτος τα 50 του χρόνια, βγαίνει αυτήν τη στιγμή με την 25χρονη Ιταλίδα Vittoria Ceretti, έπειτα από μια σειρά από ειδύλλια με γυναίκες παρόμοιας ηλικίας. Η Crystal, η οποία ήταν παντρεμένη με τον Hefner για πέντε χρόνια έως τον θάνατό του στα 91 του χρόνια το 2017, έκανε το σχόλιο-βόμβα στο podcast του Hit Network “Carrie and Tommy”.

“Ο Leo DiCaprio μετατρέπεται στον νέο Hef” είπε η Crystal και πρόσθεσε: “Τα κορίτσια γίνονται όλο και νεότερα και εγώ λέω: Ω Θεέ μου, αυτό δεν φαίνεται καλό'”.

Αποκάλυψε επίσης λεπτομέρειες-βόμβα για τον χρόνο που πέρασε ο σταρ του The Departed στην έπαυλη του Hefner. Η Crystal ισχυρίστηκε ότι ο Leo “τα έφτιαξε” με τη Rihanna, 36, σε ένα πάρτι στην έπαυλη του Playboy, όταν η τραγουδίστρια ήταν ακόμη στα 20 της.

“Θυμάμαι ότι ο Leonardo DiCaprio και η Rihanna είχαν κάτι περιστασιακό ένα βράδυ”, είπε η Crystal. “Θυμάμαι να σκέφτομαι: Αυτό είναι έξυπνο, να έχουμε περιστασιακή σεξουαλική σχέση μεταξύ μας και μετά να μην το πούμε σε κανέναν”.

Αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες σχετικά με άλλους κορυφαίους σταρ που έβλεπε τακτικά στην έπαυλη, η Crystal είπε: “Θυμάμαι ότι ο Jack Nicholson ερχόταν συχνά εκεί. Άλλες διασημότητες όπως ο Pauly Shore, ο Corey Feldman [επίσης]. Άλλοι έρχονταν μια στο τόσο απλά για να τσεκάρουν: ο Justin Bieber, η Kylie Jenner. Πέρασαν απλά για να ελέγξουν και καταλαβαίνω την περιέργειά τους”.

Το πρώην μοντέλο και “Playmate” του Playboy ρωτήθηκε επίσης για τη σχέση της με τον Hefner, την οποία περιέγραψε ως “κτητική”.

Οι δηλώσεις της Crystal έρχονται μετά τις φήμες ότι ο Leo είναι “τρελός” για τη Vittoria. Η εντυπωσιακή μελαχρινή γίνεται 26 ετών τον Ιούνιο και οι γνώστες υποστηρίζουν ότι τώρα έχει αποκλειστική σχέση μαζί της, καθώς έχει “όλα τα χαρακτηριστικά που αναζητά σε μια σύντροφο“.

Η Vittoria έχει γίνει περιζήτητο πρόσωπο για διαφημίσεις και έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες για τις εταιρείες Chanel, Prada, Dolce & Gabbana και Moschino, μεταξύ πολλών άλλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα