Τα Ζώδια σήμερα: Τρίτη (13/2) – Λέοντες επιστρέφει πρόσωπο από το παρελθόν και αναστατώνει την σκέψη σας

08:00 13/2/2024 - Πηγή: InStyle

Σήμερα, Τρίτη 13 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τα συναισθήματα που φέρνει στα ζώδια είναι έντονα, ενώ προκύπτουν νέες γνωριμίες και επανασυνδέσεις. Οι εξηγήσεις που δίνονται, απομακρύνουν τις αμφιβολίες και οι εξομολογήσεις ανοίγουν τον δρόμο της δοτικότητας. Σε οικονομικό επίπεδο, οι εξελίξεις είναι πολύ θετικές.

Κριός

Προκύπτουν οικονομικά ζητήματα, ωστόσο έχουν καλό αποτέλεσμα καθώς άτομα από τον επαγγελματικό χώρο, αναγνωρίζουν την

αξία σου και τις προσπάθειές σου. Πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος μπορεί να σε πλησιάσουν και να έχουν ιδανικές προτάσεις για εσένα. Σκέψου αν μπορείς να τα εμπιστευτείς.

Ταύρος

Σήμερα, λύνεις θέματα από το παρελθόν που σε ταλαιπωρούν. Με λογική και ενσυναίσθηση πετυχαίνεις αυτά που θέλεις και πρωταγωνιστείς στον χώρο εργασίας σου. Εκφράζεις τα συναισθήματά σου με δυναμισμό και βγαίνεις από την εσωστρέφεια.

Δίδυμος

Άκου τη διαίσθησή σου και μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Με ώριμη ματιά και ρεαλισμό ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να κάνεις συμφωνίες, ιδιαίτερα συμφέρουσες για σένα. Συναισθηματικά είσαι μπερδεμένος/η και οδηγείσαι σε λάθος καταστάσεις με το ταίρι σου.

Καρκίνος

Αξιοποιείς εμπορικές υποθέσεις με τις ιδέες που φέρνεις και τακτοποιείς θέματα οικονομικά που σου προκαλούν άγχος. Σήμερα, απολαμβάνεις τη συντροφιά αγαπημένων ατόμων και ανεβαίνει η διάθεσή σου. Πατάς γερά στα πόδια σου και πραγματοποιείς ό,τι σκεφτείς.

Λέων

Απόφυγε συζητήσεις που πιθανόν θα δημιουργήσουν ένταση. Προσπάθησε να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις που έχεις και να πάρεις σωστές επαγγελματικές αποφάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η από το φιλικό περιβάλλον επιστρέφει δυναμικά πρόσωπο από το παρελθόν που σε αναστατώνει και θολώνει τη σκέψη σου.

Παρθένος

Προσοχή σε λανθασμένες επιλογές προσώπων που μπορεί να υπόσχονται πολλά, όμως στο τέλος το πιθανότερο είναι να σε εκθέσουν. Η αυτοπροβολή σου, σε απασχολεί έντονα ενώ την ίδια ώρα δεν ξέρεις πως να κινηθείς για να μην σου κοστίσει αργότερα.

Ζυγός

Κράτησε χαμηλό προφίλ για να διαχειριστείς τα προβλήματα που έρχονται και σε προβληματίζουν. Σήμερα, πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος σε βοηθούν να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που σε καλύπτει πραγματικά.

Σκορπιός

Νιώθεις ανασφάλειες και την ανάγκη να απομονωθείς από το περιβάλλον σου. Τα συναισθηματικά ξεσπάσματα προκαλούν προβλήματα ενώ πρέπει να δείξεις προσοχή σε άτομα που ενώ υπόσχονται πολλά δεν τα πράττουν. Οι πρωτοβουλίες σου και ο δυναμισμός που επιδεικνύεις, σε οδηγούν σε θετικές συνεργασίες.

Τοξότης

Οι συνεργασίες σου μπορεί να εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αρκεί να προσπαθήσεις με ωριμότητα και λογική να δεις τις νέες συνθήκες που οφείλεις να ακολουθήσεις. Οι διαπροσωπικές σχέσεις πρωταγωνιστούν και ισορροπείς με τα άτομα που σε περιβάλλουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές από το παρελθόν, σε χαροποιούν, όμως είναι πιθανόν να μη βλέπεις αντικειμενικά που μπορούν να καταλήξουν.

Αιγόκερως

Θέτεις μακροπρόθεσμους στόχους που σε βοηθούν να ανοίξεις νέους δρόμους μπροστά σου. Ανεβαίνει κατακόρυφα η ψυχολογία σου καθώς απολαμβάνεις τις παρέες και τη διασκέδαση με παλιούς φίλους και γνωστούς. Αξιοποίησε ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο.

Υδροχόος

Συγκράτησε τις φοβίες σου και μην οδηγηθείς σε ακραίες συμπεριφορές. Οι οικονομικές σου επιλογές μπορεί να σε προβληματίζουν, έχεις όμως την δυνατότητα να αντιληφθείς άμεσα πώς πρέπει να κινηθείς για να αποφύγεις τις παγίδες. Οι εμμονές και η επικριτική διάθεση μόνο ένταση δημιουργούν στους γύρω σου.

Ιχθύς

Δημιουργείς το ιδανικό περιβάλλον για τους ανθρώπους σου, με τους οποίους περνάς όμορφες στιγμές. Οι εργασιακές προοπτικές μπορεί να δώσουν αισιόδοξα μηνύματα για εσένα καθώς μπορείς να επωφεληθείς από τις καταστάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα