Θα πουληθεί η Victoria’s Secret; Αποχωρεί από τη θέση του CEO ο ιδρυτής της εταιρείας

09:56 31/1/2020 - Πηγή: InStyle
1/6 Getty Images/ Ideal Images 2/6 Getty Images/ Ideal Images 3/6 Instagram 4/6 Getty Images/ Ideal Images 5/6 Getty Images/ Ideal Images
6/6

Λίγους μήνες μετά την ξαφνική απόφαση της Victoria’s Secret να διακόψει τις εντυπωσιακές επιδείξεις που διοργάνωνε κάθε χρόνο, φαίνεται πως τα προβλήματα συνεχίζονται για το δημοφιλές brand εσωρούχων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣVictoria's Secret: Τέλος εποχής για τα φαντασμαγορικά shows του brand

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, ο ιδρυτής της εταιρείας, Les Wexner, βρίσκεται σε συζητήσεις για να αποχωρήσει από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου(CEO). Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσιεύμα η εταιρεία L Brands, η οποία είναι η μητρική εταιρεία του brand, αναζητά εναλλακτικές λύσεις, στις οποίες μάλιστα συμπεριλαμβάνεται και η πλήρης ή μερικώς πώληση της.

Τα τελευταία χρόνια, οι πωλήσεις των εσωρούχων είχαν μειωθεί δραματικά, τόσο γιατί οι περισσότερες επιλέγουν να αγοράσουν εσώρουχα που από εταιρείες όπως η American Eagle Outfitter της Aerie και το brand Savage X Fenty της Rihanna όσο και γιατί θεωρούν ότι το brand είχε αρχίσει να χάνει την επικαιρότητα της μόδας.

Τα πράγματα χειροτέρεψαν περισσότερο για την εικόνα της εταιρείας το 2018, όταν ο τότε Chief Marketing officer της εταιρείας, Ed Razek, είχε δηλώσει σε συνέντευξη του στη Vogue πως στο show εσωρούχων  δεν υπάρχει χώρος για transgender και plus size μοντέλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα