Θανάσης Βισκαδουράκης: «Ο πατέρας μου με πήγε στο ορφανοτροφείο όταν ήμουν 5 ετών και με είδε ξανά στα 18»

21:00 31/1/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση του με τον πατέρα του και τον γιο του.

“Χάρηκα που ο πατέρας μου μου ζήτησε συγγνώμη, κατάλαβα ότι τελικά ήμουν καλό παιδί. Ο πατέρας μου με πήγε στο ορφανοτροφείο όταν ήμουν πέντε ετών και με είδε ξανά αντράκι στα δεκαοκτώ. Ίσως ξύπνησα στον πατέρα μου πράγματα που δεν του άρεσαν και έπρεπε να ανοίξει την αγκαλιά του και να με δεχτεί”, είπε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Και συνέχισε: “Ο πατέρας μου δεν με δέχτηκε και το κατάλαβα

γρήγορα. Δεν ξέρω αν απέτυχε ως μπαμπάς. Τώρα είμαι υπερήφανος για αυτόν. Ίδρυσε με τον μακαριστό Νικόδημο Θηβών και Λιβαδειάς το πρώτο Σωματείο Κωφών Ελλάδος. Πριν πεθάνει μου ζήτησα από τους γιατρούς να τον χαϊδέψω, ήθελα να τον αγγίξω ελεύθερα χωρίς να με καταλαβαίνει».

Για τη σχέση του με τον γιο του, ο ηθοποιός σημείωσε: «Πιστεύω ότι είμαι καλός μπαμπάς. Δεν είμαι ‘πατέρας’, είμαι ”μπαμπάς”. Με τον γιο μου κοιμόμαστε μαζί και ξυπνάμε μαζί. Κάθε μέρα φεύγοντας τον φιλάω και του ζητώ να αγαπάει τη μαμά του. Λέω στο Θεό πως αν είχα κάνει λεφτά θα είχα κάνει και περισσότερα παιδιά, θα είχα φτιάξει μια μεγάλη φαμίλια».

Και συνέχισε ο ηθοποιός: «Ο ψυχαναγκασμό μου είναι να αλλάζω τα ρούχα στην απλώστρα, να καθαρίζω τα παντζούρια και τα μπάνια, ως και τις γωνίες. Με χαλαρώνει. Προσευχόμουν να με κάνει ο Θεός ψηλό, ένιωθα ότι είμαι κοντός, έλεγα ότι αν ήμουν ψηλός ίσως έπαιζα καλύτερους ρόλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα