Τhe Crown: Πώς οι beauty experts κατάφεραν να αντιγράψουν τόσο πιστά το look της πριγκίπισσας Diana;

Η επιστροφή του “The Crown” στο Netflix διαπραγματεύεται με δυναμισμό την έκτη και τελευταία σεζόν της σειράς, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον στο νέο καστ που παρουσιάστηκε στον πέμπτο κύκλο. Ένα από τα βασικά ερωτήματα που προκύπτουν ωστόσο, είναι πώς οι ειδικοί της ομορφιάς κατάφεραν να αναπαραστήσουν με τόση ακρίβεια το look της Elizabeth Debicki ως πριγκίπισσα Diana.

Τα μυστικά του μακιγιάζ: Η τέχνη της μεταμόρφωσης

Η αναπαράσταση πραγματικών

ανθρώπων σε ταινίες και σειρές απαιτεί εξαιρετική τέχνη από τους ειδικούς στο μακιγιάζ. Στην περίπτωση της Debicki ως Diana, οι makeup artists εργάστηκαν προσεκτικά για να αναπαράγουν τα στοιχεία της εικόνας της πριγκίπισσας, χωρίς να υποκύψουν στον πειρασμό που θα έκανε τη μεταμόρφωση να φαίνεται υπερβολική. Η πρόκληση ήταν να βρουν τον σωστό συνδυασμό που θα αναδεικνύει την αληθινή ομορφιά της ηθοποιού, χωρίς να πέσουν σε παρωδία.

Ένα κρίσιμο στοιχείο του μακιγιάζ ήταν η αναπαράσταση του τόνου της επιδερμίδας, με την απόδοση του χαρακτηριστικού τόνου της πριγκίπισσας. Η χρήση κατάλληλων αποχρώσεων προσέδωσε στην Debicki τη λάμψη που χαρακτήριζε την Diana.

Στη συνέχεια, το μακιγιάζ επικεντρώθηκε στα μεγάλα μάτια και τα φυσικά χείλη, ακολουθώντας πιστά τα χαρακτηριστικά της πριγκίπισσας. Η ακριβής αναπαραγωγή του μακιγιάζ που φορούσε η Diana σε διάφορες περιστάσεις προσέδωσε στον χαρακτήρα την αναγνωρισιμότητα που απαιτείται σε μια βιογραφική σειρά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Crown (@thecrownnetflix)

Ο παράγοντας μαλλιά

Συνήθως, τα καλλιτεχνικά τμήματα περιορίζονται στα στοιχεία της εικόνας, αλλά στην περίπτωση του “The Crown,” τα μαλλιά αποτελούν κρίσιμο κομμάτι. Η Cate Hall, επικεφαλής του τμήματος μαλλιών, αναφέρει πως οι περούκες ήταν καθοριστικές για τη μεταμόρφωση. Με μακροχρόνιες προσπάθειες και επαναλαμβανόμενες διορθώσεις, κατάφεραν να επιτύχουν το σωστό αποτέλεσμα.

“Σκεπτόμαστε το σχήμα, το περίγραμμα και την ορατή φιγούρα. Εάν κάποιος μοιάζει με το πρόσωπο από πίσω, τότε κερδίζουμε. Δεν χρειάζεται να έχει κάποιος προσθετική μύτη για να ζήσει το δράμα.”

Εμείς, το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι πως η ομοιότητα ήταν εκπληκτική!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Crown (@thecrownnetflix)

Keywords
Τυχαία Θέματα