Το αντισυμβατικό μανικιούρ της Hailey Bieber είναι η επιτομή του σοφιστικέ ροκ στιλ

14:03 9/12/2023 - Πηγή: InStyle
Στο Academy Museum Gala στο Λος Άντζελες, που έγινε πριν από λίγες μέρες, η influencer ανέδειξε την πιο ροκ glam πλευρά της με ένα μανικιούρ στο βαθύ μαύρο χρώμα του όνυχα.

Τα αγαπημένα μανικιούρ της Hailey Bieber μόνο αντισυμβατικά δεν τα λες. Παρόλο που έχει δοκιμάσει πιο τολμηρά στιλ νυχιών όπως το tie-dye και τα mix’n’match σχέδια, αυτά είναι λίγα σε σύγκριση με τα πιο θηλυκά μανικιούρ που προτιμά.

Ωστόσο, όταν πήγε στο Academy Museum Gala της Academy Museum of Motion

Pictures στο Λος Άντζελες, στις 3 Δεκεμβρίου, η influencer αποφάσισε να αναδείξει την πιο ροκ glam πλευρά της. Έτσι επέλεξε ένα μανικιούρ σε βαθύ μαύρο χρώμα που ταίριαζε με το λιτό μαύρο σύνολό της.

View this post on Instagram

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Φυσικά δεν είναι ένα τυχαίο μαύρο σύνολο αλλά μία custom τουαλέτα του YSL. Αν επιλέξετε για το ρεβεγιόν κάτι παρόμοιο, μη διστάσετε να αντιγράψετε το μανικιούρ στο βαθύ μαύρο χρώμα του όνυχα που έκανε η Bieber. Τόσο εύκολο και συνάμα τόσο εντυπωσιακό.

Η διαδικασία

Πρώτα απ’ όλα, όπως κάθε μανικιούρ, απομακρύνετε οποιοδήποτε παλιό βερνίκι από τα νύχια σας. Στη συνέχεια, κόψτε τα στο επιθυμητό μήκος και σχήμα. Μετά βάλτε λάδι στα πετσάκια και τις παρωνυχίδες. Έτσι θα τα μαλακώσετε και θα τα πιέσετε προς τα πίσω. Στη συνέχεια, σκουπίστε τυχόν λιπαρά υπολείμματα και γυαλίστε την επιφάνεια του νυχιού με ένα buffer και polisher.

Έπειτα, εφαρμόστε το base coat και μία στρώση από ένα βαθύ μαύρο βερνίκι. Μετά τη δεύτερη στρώση, ένα λαμπερό top coat θα σφραγίσει και θα δώσει αστραφτερή λάμψη και πολυτέλεια στο αποτέλεσμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα