Το στιλ της Monica Geller από τα Φιλαράκια είναι τέλειο και κανείς δεν μιλάει γι’ αυτό – Αντιγράφουμε τα looks της

Στην αγαπημένη σειρά “Φιλαράκια,” η Monica Geller ξεχωρίζει όχι μόνο για την εκκεντρική προσωπικότητα, αλλά και για το μοναδικό στιλ που αντιπροσωπεύει. Εμβληματικό παράδειγμα της μόδας των ’90s, η Monica επέλεγε τη μινιμαλιστική προσέγγιση με mom τζιν και ανδρικά κομμάτια, ένα στιλ που σήμερα είναι το απόλυτο παράδειγμα της cool και περιποιημένης εμφάνισης. Και τι κι αν η Rachel μάς απασχολούσε συνεχώς με τις fashion forward

επιλογές της, εμείς σε καθημερινή βάση θα θέλαμε να μοιάζουμε στη Monica. Και θα το κάνουμε!

Χριστούγεννα Στο Κόκκινο

Η Monica κατακτά τα Χριστούγεννα με μια δόση χρώματος. Η έντονη κόκκινη ζακέτα σε συνδυασμό με ένα μαύρο παντελόνι δημιουργούν ένα εκρηκτικό look που αποπνέει ζεστασιά και στιλ, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο την τάση των ugly sweaters.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Monica Geller (@monica__geller___)

Romantic Edge

Με ένα εκρού πλεκτό και μια φλοράλ φούστα, η Monica δίνει μια ρομαντική πινελιά στον χειμώνα. Ένα look που αγκαλιάζει τον ρυθμό των ψυχρών μηνών με θηλυκότητα. Μια αναπάντεχα δροσιστική νότα που θα τη δοκιμάζαμε άνετα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴍᴏɴɪᴄᴀ ᴇ. ɢᴇʟʟᴇʀ (@monicagellers_outfits)

Urban Chic

Η Monica εξερευνά τη σκοτεινή πλευρά της μόδας με ένα μαύρο δερμάτινο τζάκετ, γάντια, και ένα πλεκτό μπερέ. Και κάπως έτσι, γεμάτη αυτοπεποίθηση στα total black κάνει καμάκι στο θύμα της και αυτό πέφτει κυριολεκτικά ξερό στο έδαφος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴍᴏɴɪᴄᴀ ᴇ. ɢᴇʟʟᴇʀ (@monicagellers_outfits)

Καρό Και Πάλι Καρό

Το κόκκινο καρό πάει πακέτο με το mood των Χριστουγέννων! Και όπως και η Monica έτσι κι εμείς λέμε να το συνδυάσουμε με ψηλοτάκουνες μαύρες μπότες και μαύρο καλσόν. Κλασικό και πετυχημένο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rach and Mon’s Outfits (@rachelandmonicaslooks)

Just Do It

Για τις casual στιγμές της, η Monica επιλέγει αθλητικό τοπ, μαύρο κολάν και την πιο απλή φούτερ ζακέτα. Έτσι κάνει και γυμναστική και εντύπωση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Cassidy (@emily_cassidyy)

Ανδρόγυνη Και Στιλάτη

Και τέλος, ένα look που έχουμε δοκιμάσει οι περισσότερες από εμάς και μας έχει βολέψει απίστευτα. Το τζιν παντελόνι σε γραμμή mom fit ταιριάζει με το λευκό ανδρικό πουκάμισο και την κλασική μαύρη ζώνη και το αποτέλεσμα είναι απλά chic. Τελικά, το καθημερινό ντύσιμο δεν θέλει κόπο, μόνο λίγη έμπνευση αλά Monica Geller.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη friends (@allfriendsnamestakenn)

Keywords
Τυχαία Θέματα