Τζένη Καρέζη: Ποζάρει για το περιοδικό Φαντάζιο που κυκλοφορεί ακριβώς σαν σήμερα το 1976

Ένα σπάνιο στιγμιότυπο της αείμνηστης Τζένης Καρέζη ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram ο δημοσιογράφος και συλλέκτης, Άρης Λουπάσης.

Η Τζένη Καρέζη ποζάρει στο μπαλκόνι του σπιτιού της στην οδό Ίωνος Δραγούμη στα Ιλίσια για την Ευσταθία Ναυπλιώτου και το περιοδικό Φαντάζιο, που κυκλοφόρησε ακριβώς σαν σήμερα το 1976, στην τιμή των 12 δραχμών.

Μάλιστα, όπως σημειώνει ο Άρης

Λουπάσης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Έλενα Χατζηιωάννου, χαρακτηριστική είναι η απάντηση της στην ερώτηση αν αισθάνεται ότι είναι σταρ: “Τί θα πει σταρ, είδωλο! Τί συμβολίζουν αυτές οι λέξεις τώρα πια; Αλλά και αν δεχτούμε ότι υπάρχουν τέτοια πρόσωπα, είναι τόσο εφήμερη η ύπαρξη τους. Ίσως ακριβώς επειδή στηρίζονται κατά μεγάλος μέρος στη μυθοποίηση και τo χάρτινο φωτοστέφανο“.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aris Loupasis (@arisloupasis)

Τη συγκεκριμένη χρονιά το τηλεοπτικό κοινό την απολαμβάνει στη δεύτερη από τις τρεις συνολικά εμφανίσεις της στη μικρή οθόνη, με τη δραματική σειρά του Κώστα Μουρσελά “Η μεγάλη περιπέτεια “. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς δέκτες στις 29 Αυγούστου και ολοκληρώθηκε έπειτα από 26 επεισόδια τον Φεβρουάριο του 1977. Το 1976 ήταν η χρονιά που μαζί με τον Κώστα Καζάκο εκπλήρωσαν ένα όνειρο ζωής, να αποκτήσουν τον δικό τους θεατρικό χώρο ώστε να στεγάσουν τα καλλιτεχνικά τους όνειρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα