Βασιλιάς Κάρολος: Γιατί η συνάντηση με τον πρίγκιπα Harry διήρκεσε μόλις 30 λεπτά

13:42 12/2/2024 - Πηγή: InStyle

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση σχετικά με τον καρκίνο του βασιλιά Κάρολου. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο πρίγκιπας Harry έσπευσε στο πλευρό του πατέρα του για να μάθει τις λεπτομέρειες για τη διάγνωση.

Ωστόσο, η συνάντηση πατέρα και γιου διήρκεσε μόλις 30 λεπτά, όπως έγινε γνωστό, κάτι που ήγειρε ερωτήματα. Εμπειρογνώμονας τόνισε ότι η αιτία της σύντομης διάρκειας ήταν γιατί ο βασιλιάς ήθελε να κρατήσει χαμηλά τα επίπεδα άγχους του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily)

Κορυφαίος βασιλικός εμπειρογνώμονας σημείωσε χαρακτηριστικά ότι αποφεύχθηκε μια μεγαλύτερη συνάντηση για να μην έχει ο μονάρχης περιττό άγχος. Ο συγγραφέας και ραδιοτηλεοπτικός παραγωγός Robert Jobson δήλωσε ότι αυτό που χρειαζόταν περισσότερο ο βασιλιάς ήταν λίγη ηρεμία και γαλήνη.

Είπε στη Sun: “Δεν θέλετε να ανεβαίνει η πίεσή του. Ο βασιλιάς δεν είναι πολύ καλά, όποιος κι αν είναι ο καρκίνος, υποβάλλεται σε θεραπεία.

“Το καλύτερο γι’ αυτόν είναι να είναι ήρεμος. Μετά το αρχικό φιλί και την αγκαλιά, σ’ αγαπώ μπαμπά, εύχομαι να γίνεις σύντομα καλά, ποια θέματα να τεθούν; Πράγματα που θα ανεβάσουν την αρτηριακή σου πίεση“.

Ο βασιλιάς εμφανίστηκε ευδιάθετος το πρωί της Κυριακής, οπότε παρακολούθησε τη λειτουργία στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής, λίγες ώρες μετά την πρώτη δήλωση για τη σοκαριστική διάγνωση του καρκίνου του.

Κατά την προσέλευσή του στην εκκλησία χαιρέτησε και χαμογέλασε σε ένα πλήθος περίπου 100 πιστών, ενώ επισκέφθηκε το παρεκκλήσι στο κτήμα Σάντρινγκχαμ μαζί με τη σύζυγό του βασίλισσα Camilla, 76 ετών, πριν τον υποδεχτεί ο αιδεσιμότατος Canon Paul Williams.

Φορώντας το χαρακτηριστικό μακρύ καφέ παλτό του και χρησιμοποιώντας μια ομπρέλα ως μπαστούνι, ο βασιλιάς περπάτησε με τον συνηθισμένο γρήγορο ρυθμό του, για τη λειτουργία στις 11 το πρωί στο κτήμα του Νόρφολκ.

Το πλήθος, που συγκεντρώθηκε για να δείξει υποστήριξη στο ζευγάρι, είπε ότι ο Κάρολος “φαινόταν να τα πηγαίνει πολύ καλά”.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο βασιλιάς, σε δήλωσή του στα social media, πρόσφερε τις “θερμές ευχαριστίες” του στο βρετανικό κοινό για τα “πολλά μηνύματα υποστήριξης και τις ευχές του” σχεδόν μια εβδομάδα αφότου έγινε γνωστό ότι νοσηλεύεται για μια “μορφή καρκίνου”.

Keywords
Τυχαία Θέματα