Βασιλιάς Κάρολος: Πληγωμένος από τον πρίγκιπα Harry – Αυτό είναι το τελεσίγραφο που στέλνει

10:26 11/9/2023 - Πηγή: InStyle

Ο βασιλιάς Κάρολος φαίνεται να είναι ανοιχτός σε συνομιλίες με τον γιο του πρίγκιπα Harry για να συζητήσουν για την προβληματική σχέση τους, όπως επεσήμανε πρόσωπο που θεωρείται εσωτερικός συνεργάτης.

Αλλά ο βασιλιάς, όπως υποστήριξε η πηγή, “τραβάει γραμμή στις δημόσιες διαμάχες“, υποδηλώνοντας ότι ο βασιλιάς θέτει τελεσίγραφο στον δευτερότοκο γιο του.

Η πηγή υποστήριξε ότι ο μονάρχης θα πραγματοποιήσει μια συνάντηση για να ξεκαθαρίσει τα ζητήματα και τις διαφορές μεταξύ των Σάσεξ και της υπόλοιπης βασιλικής οικογένειας, με την προϋπόθεση ότι ο πρίγκιπας Harry

και η Meghan Markle θα σταματήσουν να συζητούν δημοσίως τα προσωπικά τους θέματα με την οικογένεια και τις επιχειρήσεις της βασιλικής οικογένειας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily)

Ο εσωτερικός συνεργάτης υποστήριξε στο περιοδικό Bella, όπως αναφέρει η Mirror: “Ο βασιλιάς αγαπάει πολύ τον γιο του, αλλά έχει πληγωθεί φοβερά από αυτό που έκανε. Θα είναι πάντα δίπλα του, αλλά τραβάει τα όρια στις δημόσιες αψιμαχίες.

Αν οι συνομιλίες πραγματοποιηθούν, ο βασιλιάς θα καταστήσει σαφές ότι δεν θα συζητηθούν δημοσίως απολύτως καμία ιδιωτική οικογενειακή υπόθεση που να κινείται προς τα εμπρός. Το προσωπικό προσπαθεί να τελειοποιήσει τις λεπτομέρειες.”

Ο πρίγκιπας Harry σταμάτησε στο Ηνωμένο Βασίλειο για λιγότερο από 24 ώρες την περασμένη εβδομάδα, καθώς παρακολούθησε στις 7 Σεπτεμβρίου τα ετήσια βραβεία WellChild Awards, μια εκδήλωση ιδιαίτερα κοντά στην καρδιά του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prince Harry (@princeharryofengland)

Κατά τη διάρκεια της σύντομης παραμονής του στην Αγγλία, δεν πιστεύεται ότι συνάντησε κάποιο μέλος της οικογένειάς του, ενώ ο βασιλιάς Κάρολος ήταν γνωστό ότι βρισκόταν στη Σκωτία, όπου την επόμενη ημέρα τίμησε την πρώτη επέτειο του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο δούκας του Σάσεξ βρίσκεται τώρα στη Γερμανία, όπου συμμετέχει στους φετινούς Invictus Games.

Keywords
Τυχαία Θέματα