«Έκρηξη» από τον Παναγιώτη Στάθη: «Είναι ξεφτιλισμένοι οι άνθρωποι»

Όπως δεν τον έχουν ξαναδεί, είδαν οι τηλεθεατές τον Παναγιώτη Στάθη κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής «Ώρα Ελλάδος» με αφορμή την καταγγελία δύο κατοίκων χωριού του θεσσαλικού κάμπου, οι οποίοι έπεσαν θύματα εκμετάλλευσης από μαγαζάτορες στην περιοχή.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Καμπουράκης μετέφερε στον αέρα του OPEN την επικοινωνία που είχε μία κοπέλα με τους γονείς της, οι οποίοι ζούσαν στη Φαρκαδόνα, πλημμύρισαν και έφυγαν, πηγαίνοντας σε μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της περιοχής.

Οι δύο άνθρωποι είπαν στην κόρη τους πως τους ζήτησαν 400€ για δύο ζευγάρια

πιτζάμες, δύο εσώρουχα, κάλτσες και κάποιες πετσέτες συν 100€ για σαμπουάν, αφρόλουτρο και οδοντόκρεμες. Παράλληλα, οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων ζήτησαν από τους ανθρώπους να πληρωθούν με μετρητά κι όχι με κάρτα.

Στο άκουσμα αυτής της πληροφορίας, ο Παναγιώτης Στάθης ξέσπασε, μη μπορώντας να πιστέψει ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται τους πληγέντες αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές για τη ζωή και τον τόπο τους.

Ξέσπασμα άνευ προηγούμενο από τον Παναγιώτη Στάθη στον αέρα του OPEN

«Είναι ξεφτίλες οι άνθρωποι για να μην πω κάποια πιο βαριά κουβέντα. Είναι ξεφτιλισμένοι αυτοί που τα κάνουν αυτά πάνω στον πόνο του κοσμάκι. Τι ντροπή είναι αυτή; Δεν ντρέπονται λιγάκι; Να πηγαίνει ο άλλος που δεν έχει βρακί να βάλει και να του ζητάνε 400€.

Να πάει να τους μαζέψει η αστυνομία άμεσα αυτούς, τους ξεφτίλες! Να πάρετε στο 1520 να κάνετε καταγγελία, να πάνε να τους μαζέψουν τους ξεφτιλισμένους», είπε έξαλλος ο Παναγιώτης Στάθης στον αέρα του OPEN.

Διαβάστε ακόμα:

 Καλημέρα Ελλάδα: Διαφορετική πρεμιέρα για τον Γιώργο Παπαδάκη -Εκτός πλατό η Μαρία Αναστασοπούλου

 Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μουδιασμένη» στην πρεμιέρα του «Happy Day» – «Η προσευχή μας είναι για τους συμπολίτες μας στον θεσσαλικό κάμπο»

 Mega Καλημέρα: Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε πρεμιέρα από νέο πλατό -«Η επικαιρότητα μάς υποχρεώνει να είμαστε συγκρατημένοι»

Keywords
Τυχαία Θέματα