Βασίλισσα Mary της Δανίας: Πυκνώνουν τα σύννεφα πάνω από τον γάμο της – Τα ψυχρά βλέμματα με τον βασιλιά Frederik

19:38 12/4/2024 - Πηγή: InStyle

Το ειδύλλιο της βασίλισσας Mary και του βασιλιά Frederik της Δανίας, που κάποτε φάνταζε παραμυθένιο, μοιάζει να μετατρέπεται σε άσχημο όνειρο. Το βασιλικό ζεύγος έχει πυροδοτήσει φήμες για έντονη κρίση στον γάμο του, φήμες που ξεκίνησαν μετά τη βραδινή έξοδο του Frederik με τη Μεξικανή κοσμική Genoveva Casanova στη Μαδρίτη, πέρυσι.

Από τότε λίγα έχουν κάνει για να διαψεύσουν ή να εξαφανίσουν αυτές τις φήμες. Ακόμη και το φιλί στο μπαλκόνι του Παλατιού την ημέρα της ενθρόνισης κάπως μείωσε τις φωνές που έκαναν λόγο για ένταση στον γάμο

τους, αλλά δεν τις έκανε να σωπάσουν εντελώς.

Queen Mary and King Frederik of Denmark look awkward on ski trip https://t.co/Mu1yDKnjMt via @MailOnline

— HRH The Princess of Wales (@HRHCatherinePoW) April 12, 2024

Και σήμερα, οι νέες φωτογραφίες του βασιλικού ζεύγους από τις διακοπές τους τον Μάρτιο στο Βερμπιέρ δεν θα βοηθήσουν να μειώσουν τις ανησυχίες ή τις εικασίες για διαμάχη ανάμεσα στη Mary και τον Frederik. O βασιλιάς και η βασίλισσα της Δανίας έδειχναν παγωμένοι μεταξύ τους ενώ απολαμβαναν το σκι τους σε χιονοδρομικό κέντρο στην Ελβετία.

Queen Mary of Denmark cuts a frosty figure as she looks away from King Frederik on skiing trip to Verbier https://t.co/7rdNEHocbv pic.twitter.com/unx2QDBH95

Daily Mail Online (@MailOnline) April 12, 2024

Η Mary έμοιαζε να μην έχει υπομονή με τον Frederik, καθώς του γύριζε την πλάτη της ενώ ετοιμάζονταν να κατέβουν στην πλαγιά. Οι φωτογραφίες δείχνουν τη Mary να κοιτάζει μακριά και το βλέμμα της να μην διασταυρώνεται με του συζύγου της, ο οποίος στέκεται αδιάφορος κοντά της με τα χέρια στους γοφούς. Οι δυο τους μοιάζουν ψυχροί και αμήχανοι μεταξύ τους, με την εικόνα να μην θυμίζει σε τίποτα την παραμυθένια ιστορία αγάπης τους.

Μαζι τους ήταν και τα τέσσερα παιδιά τους, ο πρίγκιπας Christian, η πριγκίπισσα Isabella και τα 13χρονα δίδυμα, πρίγκιπας Vincent και η πριγκίπισσα Josephine.

Keywords
Τυχαία Θέματα