Βασίλισσα Λετίθια-Βασιλιάς Φελίπε: “Άδεια φωλιά” το παλάτι τους – Έφυγε και η πριγκίπισσα Σοφία από το σπίτι

13:33 31/8/2023 - Πηγή: InStyle

Σύνδρομο “άδειας φωλιάς” θα πιάσει τη βασίλισσα Λετίθια και τον βασιλιά Φελίπε αφού έφυγε από το σπίτι και η δεύτερη κόρη τους, πριγκίπισσα Σοφία.

Μετά την πριγκίπισσα Λεονόρ, η οποία θα φοιτεί στη Γενική Στρατιωτική Ακαδημία της Θαραγόθα στην Αραγονία της Ισπανίας για τα επόμενα τρία χρόνια, τώρα η δευτερότοκη κόρη του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας θα σπουδάσει στην Ουαλία, στο  UWC Atlantic College, απ’ όπου αποφοίτησε η μεγαλύτερη αδελφή της πριν από λίγους μήνες.

La Infanta Sofía viaja hacia el Reino Unido para comenzar el curso escolar en

el @UWCAtlantic College de Gales. pic.twitter.com/FcEP4rK6p9

Casa de S.M. el Rey (@CasaReal) August 29, 2023

Αφού αρχικά το Παλάτι ανέβασε φωτογραφίες από τον γλυκό αποχαιρετισμό της Λετίθια και του Φελίπε με την κόρη τους, λίγες ώρες αργότερα, η Casa Real μοιράστηκε φωτογραφίες της πριγκίπισσας να εξερευνά τους γραφικούς χώρους του Κολεγίου και να ποζάρει έξω από το κάστρο του Αγίου Ντόνατ, το οποίο χρονολογείται από τον 12ο αιώνα.

La Infanta Sofía, en el @UWCAtlantic College de Gales pic.twitter.com/JDhP3ADm8d

Casa de S.M. el Rey (@CasaReal) August 29, 2023 Πριγκίπισσα Leonor: Ξεκίνησε η στρατιωτική εκπαίδευση της μέλλουσας βασίλισσας της Ισπανίας – Ο γλυκός αποχαιρετισμός της οικογένειάς της

Η πριγκίπισσα Σοφία ακολουθεί τα βήματα της αδελφής της, φοιτώντας στο UWC, το οποίο έχει το παρατσούκλι “Hippie Hogwarts” και στο οποίο έχουν φοιτήσει και άλλα μέλη βασιλικών οικογενειών, όπως η πριγκίπισσα Ελισάβετ του Βελγίου, ο βασιλιάς Willem-Alexander της Ολλανδίας και η πριγκίπισσα Raiyah bint Al Hussein της Ιορδανίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα