Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος στην πρεμιέρα της ταινίας του Γιάννη Τσιμιτσέλη – Τα δάκρυα και οι ευχές

Η επίσημη πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας “Κουραμπιέδες από χιόνι,” σε σκηνοθεσία του Γιάννη Τσιμιτσέλη, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 11/12.

Το παρών έδωσαν πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι μεταξύ των οποίων και η Βάσω Λασκαράκη με την κόρη της Εύα και τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

Λίγο πριν την έναρξη της ταινίας, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πόζαρε

ιδιαίτερα χαρούμενος με την αγαπημένη του κόρη σε μια σπάνια φωτογραφία. Μιλώντας για την ταινία, ο ίδιος ανέφερε πως η ταινία είναι αφιερωμένη σε εκείνη και αποκάλυψε ένα συγκινητικό στιγμιότυπο μεταξύ τους που ήταν η αφορμή για τη σκηνοθέτηση.

Τα λόγια του Γιάννη Τσιμιτσέλη για την μικρή Εύα συγκίνησαν τη Βάσω Λασκαράκη, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Το σενάριο ανήκει στους Θανάση Παπαθανασίου, Μιχάλη Ρέππα, Αγνή και Χάρη Χιώτη, ενώ ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της ταινίας είναι η σύντροφος του Γιάννη Τσιμιτσέλη, Κατερίνα Γερονικολού.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι: Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Μελέτης Ηλίας, Μιχάλης Ρέππας, Νικολέτα Βλαβιανού, Μαίρη Σταυρακέλλη, Πάνος Σταθακόπουλος και οι μικροί: Σπύρος Ντούγιας, Αριάδνη Βελλή, Στρατής Ζαχαρής, Στέλλα Μουρίκη. Guest κάνουν οι: Σοφία Φαραζή και Κατερίνα Τσάβαλου.

Οι ευχές της Βάσως Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη προχώρησε επίσης σε ανάρτηση για την ταινία “Κουραμπιέδες από χιόνι” και ευχήθηκε “Καλή αρχή” μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Keywords
Τυχαία Θέματα