Βρήκαμε τα σκουλαρίκια που φορούν τώρα όλες οι διάσημες

Συνήθως είναι η πιο πρόσφατη κυκλοφορία μιας it τσάντας ή ένα παπούτσι που προκαλεί φρενίτιδα στον κόσμο της μόδας. Αυτή τη σεζόν όμως, τα πολύ χαρακτηριστικά σκουλαρίκια Bottega Veneta είναι το κομμάτι που επιθυμούν διακαώς να αποκτήσουν οι fashion insiders.

H Dua Lipa ήταν εκείνη που πυροδότησε την τάση φορώντας τα σκουλαρίκια στις αρχές Αυγούστου. Στη συνέχεια, η Kendall Jenner φόρεσε τη χρυσαφένια και supersize εκδοχή στο U.S. Open, στις 11 Σεπτεμβρίου. Την ίδια μέρα, η μικρή αδερφή της, Kylie,

πόζαρε σε μια selfie στο Instagram φορώντας τα ίδια ακριβώς designer σκουλαρίκια σε ασημί.

Από τότε, οι Jenners έχουν φορέσει σε αρκετές διαφορετικές περιστάσεις τα σκουλαρίκια Bottega Veneta drop. Έχουν σχήμα βολβού και παραπέμπουν στο κλασικό και αγαπημένο μας σχήμα δάκρυ, μια σιλουέτα διαχρονική που εκτοπίζει οποιαδήποτε εφήμερη τάση στα κοσμήματα. Η Rosie Huntington-Whiteley και η Bella Hadid είναι επίσης ανάμεσα στις διάσημες trendsetters που ενέδωσαν στην γοητεία τους.

Μπορείτε έυκολα πια να βρείτε αντίστοιχης αισθητικής σκουλαρίκια και σας το προτείνουμε, γιατί το σίγουρο είναι πως θα τονίσουν σαν θαυμαστικό κάθε σας εμφάνιση!

View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Keywords
Τυχαία Θέματα