Βρήκαμε το αγαπημένο χρώμα της Demi Moore και τις αποχρώσεις που επιλέγει

13:16 27/1/2024 - Πηγή: InStyle

Ιδού τι αναφέρει η ανατολίτικη «βίβλος» της θετικής ενέργειας, Φενγκ Σούι, για το χρώμα γκρι: Το γκρι είναι ένα μείγμα λευκού και μαύρου, όπως το γιν και το γιανγκ.

Το λευκό είναι η διαύγεια, ενώ το μαύρο είναι η σοφία. Το γκρι σχετίζεται με τους χρήσιμους ανθρώπους και την περιοχή των ταξιδιών του χάρτη φενγκ σούι μπαγκούα.

Εάν χρειάζεστε κάποια υποστήριξη ή θέλετε να ταξιδέψετε περισσότερο, αυτό είναι ένα εξαιρετικό χρώμα για να χρησιμοποιήσετε.

Credit: @Demi Moore/ Instagram


Η Demi Moore θα έγνεφε θετικά για τον παραπάνω ορισμό, μιας και η ίδια λατρεύει τα ταξίδια- αγαπημένη της καλοκαιρινή ταξιδιωτική συνήθεια είναι και η Ελλάδα. Λατρεύει όμως και το στιλ. Και άθελά της, ως ένα γνήσιο travel girl, βάζει στις βαλίτσες και στις ντουλάπες της το χρώμα που έμελλε να γίνει και ταινία με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Τις 50 αποχρώσεις του γκρι!

Credit: @Demi Moore/ Instagram You did it grey-t!

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, ίσως να μη διαθέτει ακριβώς 50 αποχρώσεις, τα look της πάντως αξίζουν για 10 με τόνο! Δείτε το εξωπραγματικό midi στράπλες με παγέτες, φόρεμα από τη συλλογή Carolina Herrera SS ’24 που φόρεσε στα CFDA Awards.

Στο press tour για την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν της σειράς, Feud: Capote vs The Swans, απογείωσε για άλλη μία φορά το grey chic. Με πιο casual αισθητική, η ηθοποιός εντυπωσίασε με σύνολο από τον οίκο Fendi. γκρι φαρδιά παντελόνα, γκρι γόβες, ζιβάγκο με ανοιχτούς ώμους και καμπαρντίνα. Κομμάτια που προσφέρουν ανεπανάληπτη άνεση κάθε ώρα.

View this post on Instagram

A post shared by Brad Goreski (@bradgoreski)

Η χολιγουντιανή σταρ, προχώρησε στη διαχρονική επιλογή του γκρι και στο glam outfit του brand, Brunello Cucinelli (βίντεο). Το γκρι girly κοστούμι με πινελιές από παγιέτες, αναδείκνυε άψογα την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Η Demi και ο χειμώνας θέλουν γκρι, μια σαγηνευτική γυναίκα και ένα χρώμα με ταξιδιάρικη αύρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα